Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Winn Gävle ,  Sverige

Clarion Hotel® Winn

Gävle,  Sverige

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Upplev allt som Gävle har att erbjuda.

Clarion Hotel® Winn 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Winn

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Mitt i hjärtat av Gävle ligger Clarion Hotel Winn. Hotellet, med sin restaurang Brasserie Absint, har blivit känt som stadens hotell och är en naturlig mötesplats för lokalbor och besökare. Ett stort utbud av konferens- och mötesrum, bar, restaurang och relaxavdelning med gym och pool lockar internationella besökare och har satt Gävle på kartan. Upplev allt som Gävle har att erbjuda från stadens hotell med närhet till shopping, sevärdheter och naturupplevelser!

Titta inuti hotellet med med våra 360-graders panoramabilder.

Ett av Gävles största hotell

Clarion Hotel Winn en levande mötesplats centralt i Gävle. Som gäst hos oss har du nära till både shopping, kultur och natur. Upplev Gävles gator i vinterskrud eller sommarvärme, det finns alltid något nytt att upptäcka!

Välj stadens hotell

Clarion Hotel Winn är ett av Gävles största hotell. Vi har 220 härliga hotellrum där du kan känna dig som hemma. Borta bra, men Clarion bäst. Hos oss kan du koppla av och lita på att vi tar hand om dig. Vår passionerade personal gör sitt yttersta för att du ska trivas. 

Brasserie Absint - Gävles lokala vardagsrum

Vår restaurang Brasserie Absint är den perfekta platsen för morgonkaffet, affärslunchen, middagsdejten eller bara en drink i gott sällskap. Restaurangen har en modern brasseriekänsla, med en meny som bjuder på internationella influenser och spännande smaker.

Konferenser, möten och sammankomster

Vår kompletta konferensanläggning lämpar sig för mindre möten, större konferenser och sammankomster av alla dess slag. Hyr ett mötesrum till styrelsen eller boka lokal för årsstämman. Avsluta dagen med en vällagad middag för hela sällskapet i Brasserie Absint. Läs mer om konferens här.

Relaxavdelning med pool och gym

Starta dagen med ett par längder i poolen eller ett träningspass i vårt nyrenoverade gym med konditionsmaskiner och fria vikter. Poolen passar också för plask och lek för både stora och små gäster. Koppla av i bastun innan middagen eller unna dig en behandling av vår spaterapeut. 

Våra handikappanpassade rum förenklar din vistelse

Clarion Hotel Winn har ett antal handikappanpassade rum utformade för att förenkla vistelsen för dig som har rörelsehinder eller är rullstolsburen. Med hjälp av hissen tar du dig från bottenplan där lobby, restaurang och relaxavdelningen ligger till ditt anpassade hotellrum. Kontakta oss gärna för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Välkommen till Clarion Hotel Winn - Gävles levande mötesplats!

Kontakt

  • N. Slottsgatan 9 80138 Gävle , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Gävle centralstation.

Buss

Buss till Gävle centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Gävle Taxi, tel. +46 26 12 90 00 eller taxi Stor och Liten +46 26 10 70 00.

Om Clarion Hotel Winn, Gävle

Antal hotellrum

220 st - 541 bäddar

Antal konferenslokaler

15 st - kapacitet för totalt 650 personer

Avstånd flygplats

Arlanda flygplats: 14 mil, ca 1,5 h

Avstånd lokaltrafik

Gävle centralstation: ca 750 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.