Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Odin Göteborg ,  Sverige

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Läderfåtöljer i mötesrum med terrass på Clarion Collection Hotel Odin i Göteborg
  • Dubbelsäng med sköna kuddar i dubbelrum superior på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg
  • Vardagsrum med soffa och kök i superior dubbelrum på Clarion Collection Hotel Odin Göteborg

Clarion Collection® Hotel Odin

Göteborg,  Sverige

Välkommen till en pärla i funkisstil. Clarion Collection Hotel Odin ligger bara några minuters promenad från Göteborg C, Drottningtorget och Avenyn. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat i priset!

Clarion Collection® Hotel Odin 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1596 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Fantastisk vistelse.

den 29 maj 2023, , 215mats

Ett underbart familjehotell med eftermiddagsfika och kvällsbuffe´inkluderat i priset. Lugn stämning med bra service och rena fräscha rum. Rekommenderas starkt till småbarnsfamiljer. (men även till and…

Ett underbart familjehotell med eftermiddagsfika och kvällsbuffe´inkluderat i priset. Lugn stämning med bra service och rena fräscha rum. Rekommenderas starkt till småbarnsfamiljer. (men även till andra såklart).
Läs mer
2

Charmlöst men hyfsat centralt

den 21 maj 2023, Stockholm, Sverige, mattias7202

Ganska ocharmigt hotell. Entré två våningar upp. Lite lång tid att checka in. Rummet helt ok med utsikt över bangård. Läget ganska centralt men avsaknad av mysig känsla. Frukosten medioker och rörig…

Ganska ocharmigt hotell. Entré två våningar upp. Lite lång tid att checka in. Rummet helt ok med utsikt över bangård. Läget ganska centralt men avsaknad av mysig känsla. Frukosten medioker och rörigt i trång matsal där disk inte plockades bort ordentligt.
Läs mer
5

Fantastiskt bra hotell!

den 8 maj 2023, Nora, Sverige, 274beatrice

Jag bor ofta på Odin när jag reser i jobbet, och det är alltid som att komma hem. Trevlig personal och rejält tilltagna rum, bra mat och nära till centrala Göteborg utan att ligga mitt i smeten. Dess…

Jag bor ofta på Odin när jag reser i jobbet, och det är alltid som att komma hem. Trevlig personal och rejält tilltagna rum, bra mat och nära till centrala Göteborg utan att ligga mitt i smeten. Dessutom otroligt gott vin till bra pris i baren, det uppskattas!
Läs mer
5

Superfint hotell!

den 6 april 2023, Varnamo, Sverige, Rag470

Rekommenderas starkt, prisvärt och kvällsmatens buffé ingick i priset. Trevlig personal, fantastiskt läge och Rituals fanns på rummet. Rummet som var ett Superior-rum var som en mindre lägenhet. Hit s…

Rekommenderas starkt, prisvärt och kvällsmatens buffé ingick i priset. Trevlig personal, fantastiskt läge och Rituals fanns på rummet. Rummet som var ett Superior-rum var som en mindre lägenhet. Hit ska vi åka fler gånger!

Svar från ägaren

den 11 april 2023

Superfint betyg skulle jag säga! Stor TACK för ni tog er tid att skriva om oss, uppskattas mycket. Så välkommna på återbesök, vi ses på Odin!

Läs mer
1

Bedrövlig kvalité för att vara clarion collection standard.

den 29 mars 2023, Sundsvall, Sverige, Morgan20230320

Bedrövlig kvalité och lurad av den standard som ett clarion collection hotell ska hålla. Lyhört, sne och löst sittande tv. Dåligt bemött och lurad av hotell chefen som inte kan kompensera rättvist vid…

Bedrövlig kvalité och lurad av den standard som ett clarion collection hotell ska hålla. Lyhört, sne och löst sittande tv. Dåligt bemött och lurad av hotell chefen som inte kan kompensera rättvist vid en av låg kvalité!

Svar från ägaren

den 30 mars 2023

Hej Morgan! Att vara rättvis och objektiv är viktiga förhållningssätt för oss i frågor som skiljer sig lite från mängden. En besvikelse för oss att vi inte kunde enas denna gång.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.