Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Från 795 kr per person. 30% rabatt!

Roooftop pool with a view!

Ta med dig någon du tycker om och njut av lyx och avslappning. Bada i vår  Rooftop pool på 13:e våningen, där himlen blir ditt tak och panoramautsikten över Göteborg ditt fönster. Efter ett uppfriskande dopp i poolen, skäm bort dig själv med en utsökt cocktail eller mocktail i en av våra fina barer.

Med Göteborgs bästa läge på Drottningtorget och närhet till shopping, nöjen och sevärdigheter kan uttrycket att bo mitt i smeten inte vara mer passande än här.  Efter en händelserik dag på stan, mys till det i sköna sängar bland stora härliga hotellkuddar.

När det börjar kurra i magen är ett besök på en av våra fantastiska restauranger att rekommendera.

Boka Norda 
På Norda arbetar vi med det bästa från båda sidorna av Atlanten. Inspirationen hämtar vi från både när och fjärran -  Västkustens urval av fisk och skaldjur och Manhattans puttrande gryta av hela världens kök

Boka VRÅ
Tänk dig att du har en fot här på västkusten och en i Japan. Menyn har något för alla med fokus på mat från havet och växtvärlden. Råvarorna är nästan alltid lokala. Metoderna och inspirationen hämtar vi ofta från Japan.

För att starta dagen på bästa sätt, väntar en underbar frukostbuffé på morgonen. Njut av en mix av varm och kall mat, färska frukter, smakrika smoothies och fluffiga pannkakor som sätter guldkant på din dag. 

PAKETET INKLUDERAR

  • Entré till Rooftop pool
  • Övernattning
  • En cocktail/mockal i någon av våra barer
  • Vår magiska frukostbuffé
Villkor

Erbjudandet gäller ett begränsat antal rum och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter. Kan avbokas 48 timmar innan ankomst.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.