Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Post Göteborg ,  Sverige

Clarion Hotel® Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, relaxavdelning och takpool.

Clarion Hotel® Post 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Moderna designhotellet Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Vi är hotellet med en pulserande själ, musik, underhållning och stans bästa terrass! Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, relaxavdelning och takpool. På Grand Travel Award 2019 och 2020 utsågs Clarion Hotel Post till Sverige bästa enskilda hotell.

Mitt i Göteborg

Med Göteborgs bästa läge, på Drottningtorget, och bara några steg från Göteborgs centralstation, busshållplats och spårvagn kan utrycket att bo mitt i smeten inte vara mer passande än här. Här har vi fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär.

Barer och restauranger

Vi har tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar, för att skapa samtliga av våra mat- och dryckeskoncept. På Norda möter svensk västkust amerikansk östkust. På VRÅ står den råa maten och exklusiv sushi på svenska i fokus. Läs mer om våra två barer och två restauranger.

Rooftop Pool & Terrace

På 13:e våningen väntar Clarion Hotel Posts Rooftop Pool & Terrace. Här finns en utomhuspool som är uppvärmd till cirka 30 grader året om. Terrassen bjuder också på Göteborgs bästa utsikt där man har nästintill 360 graders vy över hela staden. Poolen kan bokas mot en kostnad. Läs mer om tider och priser här.

Relax och gym

Till vänster om receptionen hittar du Skönhetsfabriken, en hel oas av välbefinnande. På Skönhetsfabriken hittar du gym, relaxavdelning, ett flertal behandlingsrum för massage eller skönhetsbehandlingar samt salong - allt du behöver för att ta hand om dig själv och fylla på med energi. Med ett brett utbud av behandlingar, lyxigt inredda lokaler och duktiga hantverkare bjuder Skönhetsfabriken på en totalupplevelse utöver det vanliga. Avnjut deras utbud tillsammans med någon du tycker om, få ut mer av träningen med en personlig tränare eller fixa frisyren hos skickliga hårstylister. Läs mer om Sveriges första skönhetsfabrik här.

Aktiviteter i Göteborg

Vill du strosa längs med Avenyn, shoppa i Nordstan och Femman, uppleva kultur på Göteborgsoperan eller Göteborgs egen succéfestival Way Out West är Clarion Hotel Post det perfekta alternativet. Med vårt centrala läge bor du stilfullt och modernt, nära allt.  

Posthuset

Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Men ännu mer intressant än arkitekturen är idén om en helt ny mötesplats och en arena för det nya, kreativa Göteborg.

Funktionshinderanpassat rum

Clarion Hotel Post erbjuder självklart hotellrum som är anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade och har bland annat en extra bred dörröppning, badrum med räcken vid dusch och toalett, upphöjda handfat och nedsänkta servettbehållare. Kontakta oss för mer information.

Välkommen till Clarion Hotel Post - ett utställningsfönster, en mötesplats med allt under samma tak! Se alla våra hotell i Göteborg.

Kontakt

  • Drottningtorget 10 411 03 Göteborg , Sverige

Hitta till hotellet

Buss/spårvagn

Hållplats Drottningtorget/
Göteborgs Centralstation.

Från Landvetter

Flygbuss till Göteborgs Centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Göteborg,
Taxi 020, Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Post

Antal hotellrum

540 st

Antal konferenslokaler

21 st - plats för upp till 1000 deltagare

Avstånd flygplatser

Landvetter: 27 km, ca 20 min

Avstånd lokaltrafik

Buss- och spårvagnshållplats: 25-50 m
Hotellet ligger precis utanför Göteborgs centralstation.

Om Clarion Hotel®

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.