Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg Helsingborg ,  Sverige

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Grand Hotel öppnade 1926, vilket gör oss till Helsingborgs näst äldsta hotell. Hos oss finns The Social Bar & Bistro med bland annat Helsingborgs största ginbar. Hotellet ligger i centrala Helsingborg och erbjuder konferensmöjligheter.

Clarion Grand Hotel® Helsingborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Grand Hotel® Helsingborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
1188 omdömen
5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Boende Helsingborg

den 9 oktober 2023, Göteborg, Sverige, Peter S

Väldigt trevlig hotell centralt 10 minuter från Helsingörsbåtarna. Bra rum, bra frukost och middagarna var goda. Trevlig personal överallt. Något svårt med parkering och tar man deras phus så kostar d…

Väldigt trevlig hotell centralt 10 minuter från Helsingörsbåtarna. Bra rum, bra frukost och middagarna var goda. Trevlig personal överallt. Något svårt med parkering och tar man deras phus så kostar det drygt 250 kr per dygn vilket är i mesta laget.
Läs mer
2

Clarion Grand

den 9 oktober 2023, , armendhalilaj2023

Inte enligt förväntningarna för det priset. Orent, litet rum. Lyhört. Dålig kvalité på sängar etc. Dock bra bemötande från personalen som var behjälpliga och trevliga i receptionen. Läget på hotelle…

Inte enligt förväntningarna för det priset. Orent, litet rum. Lyhört. Dålig kvalité på sängar etc. Dock bra bemötande från personalen som var behjälpliga och trevliga i receptionen. Läget på hotellet är bra.
Läs mer
1

Boka ingen konferens här

den 4 oktober 2023, , KiaB55

Hade bokat en konferens som vi avbokade pga för få deltagare, tre veckor innan. För det ville hotellet ha betalt 2.000 kr för fördrinken (som inte blev av) och 11.000 för middagen (som inte blev av).…

Hade bokat en konferens som vi avbokade pga för få deltagare, tre veckor innan. För det ville hotellet ha betalt 2.000 kr för fördrinken (som inte blev av) och 11.000 för middagen (som inte blev av). Dessutom skrevs fel företags namn och organisationsnummer på fakturan, och det vill man ändra på och utfärda en ny faktura. Inga konferenser här mer och heller inga övernattningar för vår personal.
Läs mer
5

Fantastiskt Trevligt.

den 2 september 2023, Ytterhogdal, Sverige, Mikael T

Jättemysigt hotell mitt i hjärtat av Helsingborg med härlig gammaldags miljö med trevliga rum och sköna sängar som vanligt, blev uppgraderad i rumskategori men saknade faktiskt kaffe på rummet men å a…

Jättemysigt hotell mitt i hjärtat av Helsingborg med härlig gammaldags miljö med trevliga rum och sköna sängar som vanligt, blev uppgraderad i rumskategori men saknade faktiskt kaffe på rummet men å andra sidan fanns det att hämta nere i receptionen, frukosten är som vanligt super bra med allt man kan tänka sig ett extra plus var Zoega's kaffet vore väl skam att inte servera det i Helsingborg. Vänlig och hjälpsam personal .
Läs mer
5

Vallåkra helgen

den 21 augusti 2023, , isabellenilsson633

Jag tyckte att hela hotellet var fint och jätte trevlig personal och bra frukost. Däremot rampen var de enda som jag tycker man ska kolla över. Hade vi inte varit två hade jag inte fått upp min sambo…

Jag tyckte att hela hotellet var fint och jätte trevlig personal och bra frukost. Däremot rampen var de enda som jag tycker man ska kolla över. Hade vi inte varit två hade jag inte fått upp min sambo där. Men annars är de bra 😊 vi hitta lite skit i badrummet men de är kanske en jobb skada då jag själv jobbat som hotell städare. Men de satt går på väggen och de var bruna stänk från smink vid vasken.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.