Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,8
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sea U

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Sviterna

I Södra och Norra Sviten på Clarion Hotel® Sea U kan du njuta av smakfullt inredda sällskapsytor och svårslagen utsikt ända till Danmark. I våra sviter kan du njuta av en härlig hotellupplevelse tillsammans med familj eller vänner. 

Vid bokning av någon av sviterna ingår även tillgång till vår utomhuspool som kan bokas i receptionen. 

Södra Sviten 

Innanför den vänstra dörren längst in i korridoren på sjunde våningen finner du den Södra Sviten; ett stilrent utrymme på 60 kvadratmeter utformat för dig som söker en luxuös upplevelse. 

I Södra Sviten möts du av en praktfull vy över sundet, en utsikt som sträcker sig ända till grannlandet Danmark som kan avnjutas från rummets stora glasfönstren eller den rymliga balkongen. Inredningen i både sovrummet och sällskapsrummet präglas av en luftig, stilren design i jordnära färger och material som ger en känsla av skandinavisk lyx och smälter in i de sköna vyerna. 

I sviten finner du utrymme för både arbete och avkoppling. Sällskapsrummet är utrustat med arbetsbänk såväl som en rymlig soffa med fåtöljer och TV. I Södra Svitens badrum kan du utnyttja den rymliga duschen eller badkaret, valet är ditt!

Norra Sviten

Om du istället tar den högra dörren i korridoren finner du Norra Sviten, ett luxuöst utrymme på 40 kvadratmeter med separat sovrum och sällskapsrum.

Även denna svit är smakfullt inredd med skandinavisk design, en klassiskt lyxig Clarion®- upplevelse. Norra Sviten välkomnar dig med en härlig dubbelsäng, bekväm sällskapsyta, generösa garderober och skön utsikt som kan avnjutas på den inredda balkongen mot sundet. Även i denna svit finner du både dusch och badkar i badrummet, samt utvalda hud- och hårvårdsprodukter från Rituals®. 

The Penthouse 

Södra Sviten + Norra Sviten = Penthouse!

Om du bokar de två sviterna får du en lyxig yta på totalt 100 kvadratmeter där utsikten sträcker sig från city till småbåtshamnen, med havet däremellan. De mindre sviterna omvandlas till en våning med fyra rum i sträck längs sundet, samt två badrum därtill. Den smakfulla stilen sätter prägel på utrymmet där du själv väljer om du vill lyssna på havets vågor för dig själv eller umgås med familj eller vänner i något av de fyra rummen. 

När du väl känner för att ta dig ut ur sviterna välkomnar Rooftop Bar dig precis våningen ovan. Här kan du njuta av goda drinkar med tilltugg, härlig atmosfär och svårslagen utsikt över sundet. Mot kvällens slut kan du ta hissen ner en våning, tillbaka till sviterna för att vila i en av de bekväma sängarna. 

Södra och Norra Sviten väntar på dig i Sundets pärla. Välkommen in för en luxuös upplevelse i klassisk Clarion®-anda!

Intresserad av att boka en svit?

Kontakta oss på book@clarionseau.se för bokningsförfrågan

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.