Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sea U Helsingborg ,  Sverige

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Hotel® Sea U

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Sea U är beläget precis vid havet i Helsingborg. Ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr. Välkomna!

Clarion Hotel® Sea U 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sea U

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Clarion Hotel Sea U! Funderar du på något inför ditt besök hos oss? Vi hoppas du ska hitta svaren här.

Parkering

Garage är tillgängligt för alla på plan -1 och drivs av Aimo Park. Platserna betalas på plats och kan ej förbokas. Det finns elbilsplatser tillgängligt. Man betalar på plats med kreditkort, Aimo Parks app och SMS. Priserna hittar du här

Frukost - A Great Start

Frukosten är dagens viktigaste mål och på Clarion Hotel Sea U är vi väldigt stolta över just vår frukostbuffé - nyttig, god, mättande och med många ekologiska och Fairtrade-schyssta alternativ. Frukosten ingår alltid i rumspriset. För att unvika trängsel på frukosten tillämpar vi ibland ett bokningssystem. Du får en bokningslänk via ditt välkomstmail.

Vill du ha en "frukost to go"? Det fixar vi gärna. Glöm inte att förboka i receptionen kvällen innan. 

Förboka bord i vår restaurang

Vi rekommenderar att boka bord i god tid före din vistelse för att ha en garanterad plats på fantastiska AMA - Nikkei Restaurant och Rooftop. För mer information och bokning klicka här.

Bagagerum och safety box

Vi erbjuder ett bagagerum & safety boxes vid receptionen för förvaring av väskor och värdesaker om du önskar.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Välj vårt nätverk och du kan börja surfa. Enklare kan det knappast bli.

Sen utcheckning

Sovmorgon? Självklart går det bra att checka ut senare. För 100 SEK/timme kan du sova längre. Önskas utcheckning efter 18.00 debiteras en extra natt.

Tillgänglighetsanpassade rum

Clarion Hotel Sea U erbjuder självklart hotellrum anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är utformade för att vara tillgängliga för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster. Kontakta oss för mer information.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit.

Vad händer på hotellet?

Du har väl inte missat våra sociala medier? Här kan du se allt som händer på Clarion Hotel Sea U under ditt besök. Följ oss på @clarionseau

Press och bilder

Behöver du material till en artikel? Vi hjälper dig gärna med ytterligare bilder och korrekt information. Välkommen att kontakta Ida-Marie Isaksson, ida-marie.isaksson@strawberry.se

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Sea U är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 42 40 52 600 eller via cl.seau@strawberry.se

Gym

Alla dagar: 06.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.