Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Victoria Jönköping ,  Sverige

Se alla hotell i Jönköping, Sverige
  • Restaurang sittområde med stolar och soffor på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Restaurang och bar med sittområde på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  •  Restaurang med bord och stolar med champagne och meny på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Dubbelrum Standard badrum med handfat på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Standard dubbelrum översikt med fåtöljer på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Svit med skrivbord precis vid fönster på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping
  • Korridor med en röd matta på Clarion Collection Hotel Victoria Jönköping

Clarion Collection® Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria välkomnar dig till en unik hotellpärla mitt i Jönköping, endast en kort promenad från centralstationen. När du bor hos oss ingår frukost, fika och vi bjuder på kvällsmat varje dag.

Clarion Collection® Hotel Victoria 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Victoria

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
505 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Alltid på topp.

den 29 januari 2024, Mörarp, Sverige, babelwad

Ett hotell som alltid levererar på topp, trevliga rum, duktig och trevlig personal och maten är alltid super god. Reser mycket i jobbet men det är få hotell genom åren som man kan säga att man aldrig…

Ett hotell som alltid levererar på topp, trevliga rum, duktig och trevlig personal och maten är alltid super god. Reser mycket i jobbet men det är få hotell genom åren som man kan säga att man aldrig haft ett enda klagomål på, men här blir man aldrig besviken!

Svar från ägaren

den 30 januari 2024

Hej! Så fantastiskt att läsa din recension! Det gör mig extra glad att du nämner personalen, de är det bästa vi har. Så roligt med återkommande gäster. Det är vårt mål när vi går till jobbet varje dag. Att skapa minnesvärda upplevelser och en miljö som man känner sig trygg och hemma i. Kul att du även gillar kvällsmaten som vi bjuder på. Det ska jag hälsa kocken! Du är så varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Jessica Wennering, Hotelldirektör

Läs mer
5

Anna Johansson

den 8 januari 2024, Lidköping, Sverige, annajohansson2024

Väldigt trevlig hotell. Besökte dom under Hallbybollen och vi flera föräldrar som bodde där. Det finns gott om yta att umgås på och både eftermiddagsfikat och kvällsmaten var toppen och väldigt smidig…

Väldigt trevlig hotell. Besökte dom under Hallbybollen och vi flera föräldrar som bodde där. Det finns gott om yta att umgås på och både eftermiddagsfikat och kvällsmaten var toppen och väldigt smidigt då vi kunde komma och gå som vi ville mellan barnens matcher.

Svar från ägaren

den 10 januari 2024

Hej Anna! Så härligt att läsa ditt omdöme av vårt hotell efter att ni besökte oss under Hallbybollen. Precis som du skriver så finns det mycket yta att hänga på om man är större sällskap. Vi vill att våra gäster ska känna sig som hemma och kunna komma och gå som man vill. I restaurangen finns alltid kaffe om man vill ha en kopp. Kul att ni uppskattade kvällsmaten som vi bjuder på! Jag hoppas att ni kommer tillbaka nästa år men gärna innan dess så klart! Välkomna igen!

Läs mer
5

Nyår på hotell Victoria

den 5 januari 2024, Nyköping, Sverige, Glenn S

Efter 3 nätter som var avkopplande och njutande av god frukost och mycket god kvällsmat känner vi oss mycket nöjda med vistelsen. Lugnt och skönt under nyårsfirandet. Maten nyårsaftonen var en höjdar…

Efter 3 nätter som var avkopplande och njutande av god frukost och mycket god kvällsmat känner vi oss mycket nöjda med vistelsen. Lugnt och skönt under nyårsfirandet. Maten nyårsaftonen var en höjdare med bra kött och underbar sås! Tack kocken! Men....matsalen är för trång. Ommöblering önskas!

Svar från ägaren

den 7 januari 2024

Hej Glenn! Så härligt att vi fick vara med och bidra till ett gott nytt år för er! Extra roligt att läsa att ni var så nöjda med maten, det ska jag hälsa kocken. Fick höra från personalen att det hade varit trångt mellan borden, så vi gjorde faktiskt en ommöblering efter det. Så tack för din feedback! Varmt välkommen tillbaka till oss på Victoria!

Läs mer
5

Bästa Hotell i Jönköping

den 7 december 2023, Nazare, Portugal, EMP8890

Helt fantastiskt hotell, bor alltid hör när jag är i Jönköping. Personalen i matsalen så trevliga. En extra ⭐️ ⭐️till Emma och Julia, vilka pärlor. Kan varmt rekommendera detta hotell. Så trevligt när…

Helt fantastiskt hotell, bor alltid hör när jag är i Jönköping. Personalen i matsalen så trevliga. En extra ⭐️ ⭐️till Emma och Julia, vilka pärlor. Kan varmt rekommendera detta hotell. Så trevligt när de känner igen en, så får man höra så kul att se dig igen.

Svar från ägaren

den 11 december 2023

Hej! Så härligt att läsa att du alltid bor hos oss när du är i Jönköping! För oss är det viktigt att alla känner sig väntade och extra roligt när vi har gäster som återkommer. Jag ska hälsa både Emma, Julia och de andra som jobbar hos oss. Välkommen igen!

Läs mer
5

Gemytligt och hemtrevligt hotell.

den 2 december 2023, Stockholm, Sverige, efwag

Läge, service, bemötande och miljö på topp. Nästa resa till Jönköping då blir det Hôtel Victoria. Så god och generös frukost, fika och middag. Mycket vällagat och med känsla. Reste med hund och fick…

Läge, service, bemötande och miljö på topp. Nästa resa till Jönköping då blir det Hôtel Victoria. Så god och generös frukost, fika och middag. Mycket vällagat och med känsla. Reste med hund och fick ett fint rum med hundrädd och vattenskål.

Svar från ägaren

den 4 december 2023

Hej! Vad härligt att starta veckan med att läsa din recension! Vad roligt att du gillade rum, service och maten vi bjuder på. Fint att även hunden fick en bra vistelse, det tycker vi är viktigt. Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.