Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vox Hotel Jönköping ,  Sverige

Se alla hotell i Jönköping, Sverige

Vox Hotel

Jönköping,  Sverige

Vox Hotel är så mycket mer än ett hotell. Med bästa läge i centrala Jönköping kan du bo, äta, träna, jobba och mingla i en kreativ miljö. Passar lika bra oavsett om du är här på jobb, semester eller bara vill njuta lite extra av livet för en stund.

Vox Hotel 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,3
av 10
Betyg för Vox Hotel

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
857 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Amazing hotel

den 2 maj 2024, Ekerö, Sverige, 876MorganT

Utsikten mot Vättern var fantastisk, och att man även hade utsikt från duschen. Dubbeldusch var kul, och kanske intressant för rätt typ av par. Sköna och bekväma sängar att duschvattnet inte flöt ut…

Utsikten mot Vättern var fantastisk, och att man även hade utsikt från duschen. Dubbeldusch var kul, och kanske intressant för rätt typ av par. Sköna och bekväma sängar att duschvattnet inte flöt ut i toaletten. Mycket bra frukostbuffé. Gymmet var ok, fast ganska litet om fler skulle bestämma sig för att gymma samtidigt.
Läs mer
2

Budgethotell till dyrt pris!

den 20 mars 2024, Sverige, Blomos

Dyrt hotell i förhållande till vad jag fick för pengarna. Stela och opersonliga rum med avsaknad av både gardiner, minibar, värdeskåp och telefon. Bokade plus-rum vilket som namnet antyder borde i…

Dyrt hotell i förhållande till vad jag fick för pengarna. Stela och opersonliga rum med avsaknad av både gardiner, minibar, värdeskåp och telefon. Bokade plus-rum vilket som namnet antyder borde innebära aningen bättre standard. Men det fanns inte ens avlastningsyta på wc:n vilket gjorde att necessären fick stå på golvet. Bad om en kanna med is vid incheckning. Inget som dök upp ens efter en timme. Då det inte fanns någon telefon på rummet fick jag fysiskt gå ner till receptionen för att påminna dem. Sen gick det dock snabbt. Frukosten var bra men tyvärr för få sittplatser. Jag bokade en garageplats som marknadsfördes ligga i samma byggnad som hotellet. Dock var vi tvungna att gå via utsidan med väskor och packning för att komma till lobbyn. Strawberry brukar hålla betydligt högre klass. Jag är besviken över vistelsen med tanke på vad jag betalade för den. Jag trodde att ”Vox” var aningen finare men så var absolut inte fallet. Budgethotell till en dyr kostnad, undvik!
Läs mer
3

Frukosten drar ner betyget

den 18 februari 2024, Sverige, Mayfair20

Som plantunimmedlemmar blev vi uppgraderade till en högre rumskategori vid bokningen enligt medlemsskapet. Ingen ytterligare uppgradering vid incheckning trots det fanns ledigt i bättre rumskategori.…

Som plantunimmedlemmar blev vi uppgraderade till en högre rumskategori vid bokningen enligt medlemsskapet. Ingen ytterligare uppgradering vid incheckning trots det fanns ledigt i bättre rumskategori. Trevligt bemötande i receptionen och smidig incheckning. Hissarna var snabba och korridoren till rummet var härlig i färgerna. På rummet väntade två godispåsar som ett välkomnande. Rummet var fint och fantastisk utsikt över Vättern. Litet minus för belysningen som var svår att få lagom eller var det vår okunskap som gjorde det. Från duschen kunde man titta ut över Vätten. Saknade skohorn på rummet. Sängarna var sköna, det var lagom temperatur i rummet och det var tyst. Hade gärna sett en hel dubbelsäng istället för två enkelsängar bredvid varandra. Bäddmadrasserna åkte iväg. Stengolv är vackert och lättstädat, men det är även kallt och hårt. Mysighetsfaktorn på rummet hade höjts för vår del om det varit heltäckningsmatta i rummet. Vi bestämde oss för att äta i restaurangen på kvällen. Personalen i restaurangen var serviceminded och trevliga. Maten var god och vällagad. Kan verkligen rekommendera att äta middag här. På morgon var det dags för frukost och vad är det bästa med att bo på hotell? Jo frukosten som är en viktig start på dagen. Efter gårdagens middag var förhoppningarna höga och vi förväntades oss minst en lika bra frukost som middag. Tyvärr blev det inte så. Det första vi möttes av var personal som muttrade över att någon beställt frukost till rummet. Små tallrikar till maten, men visst man kan gå två gånger. Den varma maten var ok, men inget som stack ut. De amerikanska pannkakorna var halvsega. Det fanns hårdkokta ägg men inte löskokta. Utbudet med pålägg och frukt var bra. Både bröd och frallor var trist torra trots att vi var bland de första i matsalen. Apelsinjuicen och äppeljuicen hade färgen av juice men smakade inget. Vi sa till personalen som smakade av och bar iväg båda behållarna med juicer. Efter ca 20 minuter kom juicen in igen och då hade vi hunnit äta färdigt. Låter kanske som småsaker men för oss är juicen och en nybakad fralla en viktig del av hotellfrukosten. Tyvärr drar frukostupplevelsen ner betyget. Vårt första intryck var att detta hotell bokar vi nästa gång vi ska till Jönköping men efter frukosten är vi helt klart tveksamma. Utcheckningen gick smidigt.
Läs mer
4

God mat, centralt läge, fräscha små rum

den 9 december 2023, Göteborg, Sverige, fiskmasen

Förvånad över hotellets både centrala läge såväl som maten som serverades. Riktigt mysigt att hänga flera kompisar i hotellrestaurangen. Bra frukost. Ok allergialternativ (gluten- och laktosfritt). Fr…

Förvånad över hotellets både centrala läge såväl som maten som serverades. Riktigt mysigt att hänga flera kompisar i hotellrestaurangen. Bra frukost. Ok allergialternativ (gluten- och laktosfritt). Framförallt stort plus för priset!! Rummen var små men det var rent och fräscht.
Läs mer
2

Vox hotell

den 26 november 2023, , Solrosen16

Väldigt fint hotell, servicen var sisådär, inte jätte intresserade av att hjälpa till, när vi kom till rummet låg det kvar en present från föregående gäst på toaletten. Blev åtgärdat men kändes inte o…

Väldigt fint hotell, servicen var sisådär, inte jätte intresserade av att hjälpa till, när vi kom till rummet låg det kvar en present från föregående gäst på toaletten. Blev åtgärdat men kändes inte ordentligt städat när man inte märker det från start. Bra frukost!
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.