Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Packhuset Kalmar ,  Sverige

Se alla hotell i Kalmar, Sverige

Clarion Collection® Hotel Packhuset

Kalmar,  Sverige

Clarion Collection Hotel Packhuset är en hotellpärla med vackert läge vid Kalmars gästhamn. Här bor du i ett gammalt hamnmagasin där vissa rum har träbjälkar och havsutsikt. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat.

Clarion Collection® Hotel Packhuset 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,4
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Packhuset

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1074 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Toppenställe

den 5 februari 2024, , sofiehermansson

Ett jättebra hotell på alla sätt. Stor parkering precis utanför entrén. Mycket trevlig personal. Rent och fräscht, trevligt möblerat. Såväl frukost, som fika och middag var både riklig och mycket god.…

Ett jättebra hotell på alla sätt. Stor parkering precis utanför entrén. Mycket trevlig personal. Rent och fräscht, trevligt möblerat. Såväl frukost, som fika och middag var både riklig och mycket god. Ett mysigt rum med fin inredning.
Läs mer
4

Jobbresa

den 3 februari 2024, , Globekarlsson

+ Mycket trevlig och hjälpsam personal. Man känner sig väldigt välkommen varje gång man besöker hotellet. Mycket praktiskt att det ingår kvällsmat, så man slipper ut på stan och leta matställen efter…

+ Mycket trevlig och hjälpsam personal. Man känner sig väldigt välkommen varje gång man besöker hotellet. Mycket praktiskt att det ingår kvällsmat, så man slipper ut på stan och leta matställen efter en arbetsdag. Ett litet minus är att möblerna på rummen börjar bli lite slitna.
Läs mer
5

Underbart hotell

den 29 december 2023, Västervik, Sverige, bagarn67

Ett hotell som tänker på oss boende. Ett fantastiskt bemötande och ett underbart mottagande. Så här borde alla hotell jobba. Från personalen i receptionen, köket och framförallt de som ser till att ru…

Ett hotell som tänker på oss boende. Ett fantastiskt bemötande och ett underbart mottagande. Så här borde alla hotell jobba. Från personalen i receptionen, köket och framförallt de som ser till att rummen är så fräscha.
Läs mer
5

Hemtrevligt hotell

den 19 november 2023, Emmaboda, Anne V

Hotell Packhuset är ett av de mysigaste hotell jag har bott på. Trevlig, hjälpsam personal, jättefint rum med kaffefaciliteter. Eftermiddagsfika och kvällsmat ingår förutom den underbara frukosten. Pa…

Hotell Packhuset är ett av de mysigaste hotell jag har bott på. Trevlig, hjälpsam personal, jättefint rum med kaffefaciliteter. Eftermiddagsfika och kvällsmat ingår förutom den underbara frukosten. Papperstidning till frukost är man inte bortskämd med, det är ljuvligt att börja dagen med DN eller Barometern till frukost.
Läs mer
2

Skulle kunna vara trevligt och charmigt.

den 28 oktober 2023, Stockholm, Skoj50

Skulle kunna vara ett charmigt hotell och rum om inte heltäckningsmattorna var så fruktansvärt äckliga att jag inte ville sätta ner fötterna utan skor. Jag förväntar mig att jag ska kunna gå utan skor…

Skulle kunna vara ett charmigt hotell och rum om inte heltäckningsmattorna var så fruktansvärt äckliga att jag inte ville sätta ner fötterna utan skor. Jag förväntar mig att jag ska kunna gå utan skor på hotellrummet! Middagen som serverades var en fattig pastarätt. Det som räddar hotellet är den oerhört trevliga personalen. Hotellet behöver en rejäl renovering.
Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.