Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona Karlskrona ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona - det lilla hotellet med det stora hjärtat. Vi erbjuder en varm och familjär stämning, med havet alldeles runt hörnet. Frukost, fika och middag bjuder vi på, varje dag.

Clarion Collection® Hotel Carlscrona 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Carlscrona

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Carlscrona, lugnt beläget alldeles intill havet med bara minuter från sevärdheter och stadsliv. Njut av ett personligt bemötande och en varm känsla av att komma hem. Varje dag bjuder vi på frukost och fika, samt på kvällarna en härlig middagsbuffé. En perfekt utgångspunkt för att utforska vackra Karlskrona, eller bara slappna av.

Havsnära läge mitt i historiska Karlskrona

Karlskrona är en vacker skärgårdsstad med gedigen historia. Sedan 1998 är staden uppförd på UNESCO:s världsarvslista och vimlar av sevärdheter. Hotellet är vackert beläget vid Skeppsbrokajen i hjärtat av staden, alldeles intill havet. Härifrån har du bara några minuters promenad till Karlskrona C med tåg och bussar, stadskärnans shoppingstråk och världsarvets alla sevärdheter. Båtar ut i skärgården finns på gångsavstånd. Flygbussen stannar precis utanför hotellentrén.

Fika och kvällsmat ingår

På Clarion Collection Hotel Carlscrona får du självklart frukost varje morgon. Utöver det vill vi göra det enkelt för våra gäster, därför dukar vi varje dag upp fika på eftermiddagen, och en härlig middagsbuffé på kvällen. Som gäst ingår alltid detta när du bor hos oss. Läs mer om måltiderna och serveringstider under Serviceutbud. Hotellet har också en egen bar där du kan slappna av och njuta av något gott att dricka.

Vackra byggnader och uteservering

Hotellet har en fantastisk glasfasad där Karlskronas vackra solnedgång speglas om kvällarna. Den mysiga restaurangen huserar i ett ombyggt packhus från 1800-talet och har en historisk känsla. På somrarna njuter du bäst ute i vår härliga trädgård, som skuggas av ett vackert körsbärsträd. På vintrarna kan du avnjuta mat och dryck på restaurangens glasveranda.

Nyrenoverade hotellrum 

Våra hotellrum är helt nyrenoverade och bygger på ett koncept där ljudvågor, ekolod och teknologi är centrala delar. Precis som Karlskrona stad så finns en härlig samexistens mellan det nya och det gamla. För dig som gillar att lösa gåtor: på sänggavlarna finns ett hemligt meddelande. Kan du läsa morsekod? 

Relax och gym

I vår moderna relax- och fitnessvåning väntar en avslappnad atmosfär med bastu, relaxyta och ett mindre gym. Här ges utrymme till både avkoppling och umgänge.  

Konferensmöjligheter

Vill ni mötas i en härlig miljö? Vår ljusa och fräscha konferenslokal Jarramas erbjuder mötesmöjligheter för upp till 24 personer. Läs mer om konferens hos oss.

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss tåg till Karlskrona C.

Från Ronneby flygplats

Flygbuss till Centrum Kronan. 

Taxi

Vi rekommenderar Karlskrona Taxi AB,
telefon +46 455 191 00. 

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antal rum

82 rum -  158 bäddar

Antal konferens- och mötesrum

2 st – kapacitet för upp till 16 personer

Avstånd till flygplats

Ronneby Flygplats 35 km, ca 40 min.

Avstånd lokaltrafik

Karlskrona C: 450 meter

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.