Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Drott Karlstad ,  Sverige

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection® Hotel Drott

Karlstad,  Sverige

På Clarion Collection Hotel Drott bor du i en historisk byggnad präglad av jugendstilen, 50 meter från Karlstads centralstation och mitt i staden. För dig som önskar står kvällsmat framdukad varje kväll utan extra kostnad.

Clarion Collection® Hotel Drott 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,8
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,8
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Drott

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
761 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Weekend med vänner

den 2 juni 2024, Göteborg, Sverige, Lena_W-J

Mycket trevligt hotell i äldre men uppdaterade lokaler. Centralt beläget mitt i staden. Tyvärr trafikerad gata utanför och bilar som hade hög musik sent på natten. ( blev väckt) AC:n fungerade dåligt(…

Mycket trevligt hotell i äldre men uppdaterade lokaler. Centralt beläget mitt i staden. Tyvärr trafikerad gata utanför och bilar som hade hög musik sent på natten. ( blev väckt) AC:n fungerade dåligt( varmt på nätterna) Men mkt trevlig personal, bra frukost och kvällsmat.
Läs mer
4

Trevligt hotell

den 14 maj 2024, , 537jacobr

Perfekt läge vid stationen. Trevlig personal. Betyg dras ner något pga smutsig tv-fjärrkontroll, trasig dusch och säng som gled isär.

Perfekt läge vid stationen. Trevlig personal. Betyg dras ner något pga smutsig tv-fjärrkontroll, trasig dusch och säng som gled isär.
Läs mer
5

Mysigt och prisvärt.

den 4 april 2024, Beddingestrand, Sverige, jansU3848ON

Ett trevligt hotell mitt i city av gammal fin standard. Mysig miljö och fin standard. Trevlig personal. Härlig kvällsmat och frukost, vilket ingick i vistelsen. Prisvärt. Bastu och spa högst upp av hy…

Ett trevligt hotell mitt i city av gammal fin standard. Mysig miljö och fin standard. Trevlig personal. Härlig kvällsmat och frukost, vilket ingick i vistelsen. Prisvärt. Bastu och spa högst upp av hygglig standard. Vi återvänder gärna i höst.
Läs mer
5

Toppentrevligt ställe!

den 30 mars 2024, , nlinna940616

Det var så pass trevligt att vi återkommer om två månader. Vi hade sedan tidigare bokat in oss på ett annat hotell men efter en natt på Drott valde vi att ändra och bo på Drott igen. Rummet var mysigt…

Det var så pass trevligt att vi återkommer om två månader. Vi hade sedan tidigare bokat in oss på ett annat hotell men efter en natt på Drott valde vi att ändra och bo på Drott igen. Rummet var mysigt och behagligt.
Läs mer
3

Helt ok och charmigt hotell

den 27 mars 2024, Solna, Sverige, Jonashem

Charmigt hotell som är helt ok. Kvällsmaten var riktigt bra och frukosten var ok+. Rummet också ok. Baren var trevlig och bemötandet bra. Så i det stora hela helt ok hotell. Hotellet mitt i centrum oc…

Charmigt hotell som är helt ok. Kvällsmaten var riktigt bra och frukosten var ok+. Rummet också ok. Baren var trevlig och bemötandet bra. Så i det stora hela helt ok hotell. Hotellet mitt i centrum och parkering rakt över gatan med el laddning.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.