Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection® Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Plaza, ett modernt fullservicehotell i Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 139 hotellrum, 9 mötesrum och relaxavdelning.

Clarion Collection® Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

Omdöme från TripAdvisor

4
929 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Ett steg i rätt riktning

den 21 maj 2023, Dalarnas län, Sverige, Jan P

Bra bemötande, bra service och ett hotell med bra valmöjligheter. Mycket bättre middagsmöjligheter än tidigare upplevelser på Collection hotell. Mycket lätt att få parkering och ligger verkligen centr…

Bra bemötande, bra service och ett hotell med bra valmöjligheter. Mycket bättre middagsmöjligheter än tidigare upplevelser på Collection hotell. Mycket lätt att få parkering och ligger verkligen centralt till allt.

Svar från ägaren

den 24 maj 2023

Tack Jan, för din återkoppling. Vi värdesätter att du tar dig tid och svara oss på vår enkät. Vi hoppas få se er snart igen.

Läs mer
3

Bara minimum standard

den 7 maj 2023, , klauss42

Inte mycket mer än ett vandrarhem kan erbjuda. Ingen lyx, bara det absolut nödvändigaste. Slitna rum, tråkiga korridorer och en halvvarm sauna. Men, inte billigt. Jag frågade om de hade smör till brö…

Inte mycket mer än ett vandrarhem kan erbjuda. Ingen lyx, bara det absolut nödvändigaste. Slitna rum, tråkiga korridorer och en halvvarm sauna. Men, inte billigt. Jag frågade om de hade smör till brödet för frukosten, men nej. Hotellet verkar spara på allt. Dålig inredningssmak över allt. Hur tänkte man med flasköppnaren vid toaletten?

Svar från ägaren

den 8 maj 2023

Tack Klauss42 för din återkoppling, vi är verkligen ledsena att du upplever vårt hotell på detta sätt. Självklart har vi smör till frukosten, ska stå i buffen. Vi önskar dig en fortsatt bra vecka.

Läs mer
4

Proffsigt och trevligt bemötande

den 15 april 2023, , Anette B

Vi hade bokat en svit i två nätter för att fira ett speciellt tillfälle och skämma bort oss själva lite. Det första vi upptäcker är att det står en halv proviva i kylskåpet, och att det inte var rengj…

Vi hade bokat en svit i två nätter för att fira ett speciellt tillfälle och skämma bort oss själva lite. Det första vi upptäcker är att det står en halv proviva i kylskåpet, och att det inte var rengjort. Senare upptäckte vi att badrummet var mycket dåligt städat. Brukar inte ofta klaga på saker, men det gjorde jag nu. Alla kan göra fel, det viktiga är ju hur man hanterar det. Och det gjorde verkligen personalen på Plaza med den äran. Vi fick ursäkter, ekonomisk kompensation och en skål med frukt på rummet sedan personalen varit och städat vårt rum. Det tycker jag var snyggt hanterat och allt är förlåtet. Men jag ser ju här på Trustpilot att städningen är ett återkommande gissel, så kanske krävs det lite mer djupgående åtgärder.. Vårt betyg blir högt för en trevlig atmosfär, slitna men trivsamma rum, trevlig, glad och hjälpsam personal, ett trevligt anordnat quiz, god och generös buffe både till frukost och kvällsmat. Vi väljer gärna Plaza igen om vi återkommer till Karlstad. Tack för fint och proffsigt bemötande!

Svar från ägaren

den 8 maj 2023

Tack Anette, glad att vi kunde lösa problemet direkt när ni var på plats. Vi önskar er varmt välkomna igen!

Läs mer
4

Trevlig receptionspersonal

den 6 april 2023, , sayed032023

Personalen i övrigt var bra men kan bli bättre. Nöjd men skulle varit nöjdare om rummet (deluxe dessutom) hade ett kylskåp! Frukosten var bra men inte tillräckligt bra och Clarion kan göra bättre fruk…

Personalen i övrigt var bra men kan bli bättre. Nöjd men skulle varit nöjdare om rummet (deluxe dessutom) hade ett kylskåp! Frukosten var bra men inte tillräckligt bra och Clarion kan göra bättre frukost än så.

Svar från ägaren

den 11 april 2023

Hej, tack för din återkoppling den är viktig för oss. Vi jobbar hela tiden med att förbättra och förfina både vårt arbetssätt och vår produkt. Vi tar till oss av dina synpunkter och tittar över vad som skulle kunna förändras. Önskar dig en fortsatt bra vecka.

Läs mer
5

Livet är för kort för att inte bo här

den 4 mars 2023, Göteborg, Sverige, 147p_r_

Mitt standard-hotell i Karlstad, stort A på läge, lokaler, utbud och framför allt personal! Här är du välkommen och inbod från start, oavsett om du här privat eller på uppdrag. Att avnjuta en pilsner…

Mitt standard-hotell i Karlstad, stort A på läge, lokaler, utbud och framför allt personal! Här är du välkommen och inbod från start, oavsett om du här privat eller på uppdrag. Att avnjuta en pilsner i bastun och se Karlstad breda ut sig under ens fötter eller suga i sig en slät Löfbergs (som t.o.m. blir god i stunden) i solens sista strålar som studsar in över taket på stationshuset gör att du blir en bättre människa.

Svar från ägaren

den 5 mars 2023

Tusen tack för din fina återkoppling. Vi är så glad att vi har alla er fantastiska gäster hos oss. Ha en fortsatt bra vecka och varmt välkommen igen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.