Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken Linköping ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Linköping,  Sverige

Detta välkända Linköpingshotell erbjuder supercentralt läge på Storgatan granne med Domkyrkan. Här väntar 146 moderna hotellrum, gym och en populär takterrass med jacuzzi. Frukost, fika och kvällsmat ingår i rumspriset - varje dag.

Clarion Collection® Hotel Slottsparken 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Slottsparken

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Centralt läge i lugn miljö på Storgatan, granne med Domkyrkan och 1,2 kilometer från Linköpings centralstation. På Clarion Collection Hotel Slottsparken väntar 146 moderna hotellrum, gratis wifi, takterrass med jacuzzi, kallpool och bastu, gym, restaurang och bar.

Nytt namn 

Hotellet har tidigare gått under namnet Priceless Hotel men heter nu Clarion Collection Hotel Slottsparken. På andra sidan gatan av hotellet ligger Linköpings slott och slottsparken, vilket inspirerade till hotellets nya namn. Vi är stolta över att kunna erbjuda detta hotell för dig som vill bo lyxigt och centralt i Linköping.

Kvällsmat och fika ingår i priset

Populärt hos gäster på Clarion Collection är eftermiddagsfikat och kvällsmaten som dukas fram varje dag. Bor du på hotellet ingår frukost och ovan nämnda mål varje dag.

Granne med Domkyrkan

Clarion Collection Hotel Slottsparken ligger på Storgatan 76, granne med Linköpings Domkyrka och två kvarter från oasen Trädgårdsföreningen. Du är 400 meter från Stora torget via Storgatan och fem minuters promenad från Linköpings kongress- och konsertanläggning. Med andra ord erbjuder Clarion Collection Hotel Slottsparken ett bra och centralt läge för dig som vill bo mitt i Linköping.

Fyra möteslokaler

Söker du centrala möteslokaler i Linköping? Vi har fyra lokaler tillgängliga för konferenser, möten och privata arrangemang. Från traditionell möblering och styrelserum till kreativt rum med sköna fåtöljer. Den största av lokalerna har plats för upp till 80 personer. Här finns all utrustning som mötet kräver och vi erbjuder både konferenspaket med övernattning såväl som hel- och halvdagskonferenser. Vill du ha en mer informell stämning kan du även boka loungemöte i lobbyn. Kontakta oss för mer information och bokning .

Takterrass med jacuzzi & bastu

Högst upp i hotellet kan du och ditt sällskap boka vår takterrass och koppla av i jacuzzin och njuta av en varm stund i bastun. Helt klart den lyxigaste platsen att spana på Linköping ifrån. Jacuzzin kan bokas på mail från tre veckor innan ankomst och det tillkommer en avgift på 195 SEK per person och timme.

Gym och relaxavdelning med pool & bastu

I källaren finns en relaxavdelning med modernt gym med löpband, spinningcyklar, träningsmaskiner och fria vikter. Granne med gymmet finns en härlig relaxavdelning med en modern bastu och en uppfriskande kallpool. Se öppettider för gymmet här

Från enkelrum till svit

Här kan du välja och vraka på flera olika rumstyper. Från kompakta och smarta enkelrum till lyxiga och rymliga superiorrum. Vi har även två sviter på hela 50 kvadratmeter med elegant inredning och egen jacuzzi. På Clarion Collection Hotel Slottsparken finns också tillgänglighetsanpassade rum och rum där husdjur är tillåtna. Snart kommer du att kunna läsa mer om rummen, se priser och boka.

Kontakt

  • Storgatan 76 582 28 Linköping , Sverige

Hitta till hotellet

Från Linköping city och centralstation

Hotellet ligger centralt, 3 minuters gång från city och 14 minuters gång från Linköpings centralstation.

Från Linköping City Airport

11 minuters färd med taxi till hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Taxikurir Linköping, telefon +46 13 15 00 00

Om Clarion Collection Hotel Slottsparken

Antal rum

146 hotellrum, 238 bäddar

Antal konferenslokaler

4 st - den största rymmer upp till 80 personer

Avstånd till flygplats

3,6 km till Linköping City Airport, ca 11 minuters med bil

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.