Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sense Luleå ,  Sverige

Clarion Hotel® Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sense

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Det behöver verkligen inte vara en särskild årstid eller ett ”extraordinary occasion” för att få avnjuta ett gott glas bubbel. Droppa in, boka upp hela sällskapet eller passa på att ta en lugn stund för dig själv i vårt Living Room. Hotellets Skybar på våning 9 bjuder på en hisnande utsikt över Luleås takåsar och vattnet i Norra hamn. 

Lobbybaren

Passa på att besöka lobbybaren, Luleås nya vardagsrum och en dynamisk mötesplats för människor i farten, med livemusik kvällstid. Sjunk ner i sköna soffor och betrakta de sinnrika ljusspelen med inspiration från de fyra årstiderna.

Skybar

Njut av god dryck och exceptionell utsikt i vår Skybar som serverar fruktiga cocktails, nytappade draughts, smarta appetizers och en rad svalkande alkoholfria alternativ. Med glädje och finess mixar vi modernt och klassiskt, ackompanjerade av de allra skönaste vyerna från Luleås stolta skyline. Vi säger varmt välkommen upp!

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på +46 920 450 450 eller via 

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.