Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sense Luleå ,  Sverige

Se alla hotell i Luleå, Sverige

Clarion Hotel® Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel® Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sense

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1080 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

När man känner sig som hemma borta - då är det bra!

den 9 april 2024, Lerum, Sverige, seannaj78

Hotel Sense är ett väldigt trevligt och personligt hotell. Maten är super. Frukosten fantastiskt. Lite instängd luft i vissa rum då det saknas möjlighet att öppna fönster. Olika kuddar att välja på gö…

Hotel Sense är ett väldigt trevligt och personligt hotell. Maten är super. Frukosten fantastiskt. Lite instängd luft i vissa rum då det saknas möjlighet att öppna fönster. Olika kuddar att välja på gör att man sover gott. Produkter från Rituals i badrummet är en bonus. På det stora hela ett mycket bra hotell!

Svar från ägaren

den 15 april 2024

Hej! Så roligt att du trivdes hos oss, och framförallt roligt att du känner dig som hemma. Det är det bästa betyget vi kan tänka oss! :-) Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
2

Natt i knallvarmt hotellrum...

den 7 april 2024, , Jenny M B

Åker hem från en hotellvistelse helt slut efter en natt med plågsamt dålig sömn. Knallvarmt hotellrum hela natten. Rummet hade termostat och AC som gäster ej kan styra över - ej heller elementet. Säke…

Åker hem från en hotellvistelse helt slut efter en natt med plågsamt dålig sömn. Knallvarmt hotellrum hela natten. Rummet hade termostat och AC som gäster ej kan styra över - ej heller elementet. Säkert 25 grader varmt i rummet hela natten och så fönster man ej kan öppna, det är ju oerhört plågsamt. Hade dyrare hotellrum högt upp i byggnaden. Meddelade receptionen som endasr sa att vaktmästaren ska se över det

Svar från ägaren

den 15 april 2024

Hej Jenny, Tack för att du tog dig tid att lämna feedback till oss! Jag ber verkligen om ursäkt för att du inte fick en bra natt hos oss. Vår centrala värmesystem ska hålla en ständig temperatur som ska aldrig överstiga 22 grader. Självklart ska vi se över om det ligger något fel i systemet och ber ännu en gång om ursäkt för att du inte fick en vilsam natt.

Läs mer
4

Hotell Luleå

den 18 mars 2024, Bromma, Sverige, 603ingmars

I stort sett ett bra hotell. Bra frukost och miljön i stort. Upplevde dock att sängen var för mjuk och kuddarna för hårda/höga. Ligger bra och centralt i Luleå. Närhet till stadskärnan är ju ett plus…

I stort sett ett bra hotell. Bra frukost och miljön i stort. Upplevde dock att sängen var för mjuk och kuddarna för hårda/höga. Ligger bra och centralt i Luleå. Närhet till stadskärnan är ju ett plus.

Svar från ägaren

den 19 mars 2024

Tack för den fina feedbacken! Vi uppskattar alltid att få veta vad vi kan göra bättre, och det vi har lyckats med! Önskar dig varmt välkommen tillbaka.

Läs mer
2

Kränkt

den 6 mars 2024, , Go55266419489

Otrevligt bemötande av personal i frukosten. Blir frågad om kvitto för dom tror att man går in och äter utan att betala eller bo på hotellet? Känns oerhört kränkande och nedvärderande. Frukosten var o…

Otrevligt bemötande av personal i frukosten. Blir frågad om kvitto för dom tror att man går in och äter utan att betala eller bo på hotellet? Känns oerhört kränkande och nedvärderande. Frukosten var ok men kommer inte komma tillbaka på grund av bemötandet.

Svar från ägaren

den 12 mars 2024

Hej! Det var verkligen tråkig att du kände dig kränkt av vår personal. Det är en helt i sin ordning att fråga om kvitto elller rumsnummer på frukosten, men vi ska alltid göra det på ett vänligt och trevligt sätt. Jag ber om ursäkt att så var inte fallet när du var hos oss. Jag hoppas att vi ses igen i framtiden, och önskar dig en fin dag.

Läs mer
5

Rekommenderas

den 16 januari 2024, Boden, Sverige, annanI1026BN

Trevlig personal. Fina fräscha rum. God mat. Riktigt fin skybar med duktiga och trevliga bartenders. Centralt och nära till det mesta. Vi var på några pubar i som ligger i närheten. Beställde två…

Trevlig personal. Fina fräscha rum. God mat. Riktigt fin skybar med duktiga och trevliga bartenders. Centralt och nära till det mesta. Vi var på några pubar i som ligger i närheten. Beställde två olika frukostpsket till rummet som var otroligt välsmakande.

Svar från ägaren

den 24 januari 2024

Tack för att du valde att bo hos oss på Clarion Hotel Sense! Jag uppskattar verkligen att få höra hur du upplevde din vistelse hos oss. Vi jobbar alltid med att bli bättre och din feedback är den bästa verktyget vi har för att förbättra oss. Önskar dig en härlig dag och hoppas att vi ses snart igen!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.