Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Temperance Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige
 • Receptionen med fina lampor på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Sittplatser i lobbyn med soffa och marmorbord på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Bar och Lobby med sittplatser på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Arbetsplats i lobby med dator och lampa på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Sittplatser i restaurangen med fåtöljer och fina lampor på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Sittplatser i restaurangen med stolar och soffor Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Lobby och bar sittplatser fåtöljer och soffor på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Lobbyn och baren sittplatser sköna fåtöljer och soffor med fina detaljer på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Restaurang entre meny på Clarion Collection Hotel Temperance
 • Sittplatser i restaurangen med fåtöljer och serveringsbord på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Fina detaljer i lobbyn med böcker på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo
 • Sittplatser i restaurangen med fåtöljer och fina lampor på Clarion Collection Hotel Temperance i Malmo

Clarion Collection® Hotel Temperance

Malmö,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Temperance, en unik hotellpärla i centrala Malmö. Här bor du i en anrik byggnad, ett stenkast från gågatan. Hos oss är både frukost, fika och kvällsmat inkluderat - varje dag!

Clarion Collection® Hotel Temperance 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,1
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Temperance

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
1249 omdömen
5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Väldigt bra Clarionhotell i hjärtat av Malmö!

den 13 maj 2024, Stockholm, Sverige, PDW82

Rymligt och trevligt inrett hotell med bra läge mitt i stan och supertrevlig personal. Bra deluxerum, väldigt smarrig frukost med tårta och olika croissanter till kaffet. God middag med stora portione…

Rymligt och trevligt inrett hotell med bra läge mitt i stan och supertrevlig personal. Bra deluxerum, väldigt smarrig frukost med tårta och olika croissanter till kaffet. God middag med stora portioner. God eftermiddagsfika. Hissarna fungerade knappt under hela vistelsen, fick gå fem trappor hela tiden. Lite dyrt pga. Eurovision. Överlag mycket trevligt hotell som vi kommer tillbaka till!
Läs mer
3

Bra och dåligt

den 2 maj 2024, Nyköping, Sverige, martineA6144AA

Hotellet spretade väldigt. Incheckningspersonalen var mycket trevlig och hjälpsam. Kvällsmat ingår och det är väldigt charmiga, tidlösa omgivningar. Gymmet hade bastun mitt i, vilket innebar 45 grader…

Hotellet spretade väldigt. Incheckningspersonalen var mycket trevlig och hjälpsam. Kvällsmat ingår och det är väldigt charmiga, tidlösa omgivningar. Gymmet hade bastun mitt i, vilket innebar 45 grader och vimlade gäster i en eventuell träning (kul med sällskap, kanske). Fanns ingen byrå att lägga kläder i. Bra med flertal tillgängliga eluttag i rummet. Personalen vid frukost och middag lade ingen energi på trevlig min eller hälsning, utan pratade mer med varandra, vilket får en ensam resenär att känna sig rätt mycket i vägen. Sängen var bra, men temperatur blev rätt varm i rummet. Öppna fönstret gick absolut, men rätt ut på trafikerad gata, vilket gav en del ljud, så rekommenderar öronproppar. Ligger väldigt centralt, nära restauranger och affärer.
Läs mer
5

Skön atmosfär, god mat och plus med gym och bastu

den 25 april 2024, , F3296QEmarinal

Ett hotell jag brukar återkomma till. Allt är toppkvalitet förutom att sängarna är lite för mjuka enligt min smak.

Ett hotell jag brukar återkomma till. Allt är toppkvalitet förutom att sängarna är lite för mjuka enligt min smak.
Läs mer
4

Jättebra

den 19 april 2024, , Kenneth A

Japp. Så var vi tillbaka igen. Incheckning, inga problem. Information, rumskort, och bricka till garaget direkt i handen. Hissen till vån. 2. In på rummet. Inte stort, men riktigt snyggt och välstädat…

Japp. Så var vi tillbaka igen. Incheckning, inga problem. Information, rumskort, och bricka till garaget direkt i handen. Hissen till vån. 2. In på rummet. Inte stort, men riktigt snyggt och välstädat. Det är allt vi begär. En hälsning från kvinnan som städat och gjort klart rummet. Trevligt. Snyggt jobbat. Kvällsmat (Chili con Carne) ingår och den var mycket bra. Lagom kryddad (den ska ju smaka). Behövs inte mer krydda. Detsamma kväll två (Thailändsk fiskgratäng) kanongod. Mycket, och god, sallad båda kvällarna Frukosten också jättebra. Inte överdådig utan lagom (t.o.m. gröt. Otippat). Man kan ju inte äta sej mer än mätt, eller hur? Räckte gott och väl till oss. Trevligt inredd och ren matsal, ljust och gott om plats. Låt oss inte glömma eftermiddagsfikat. Gott och mysigt. Personalen är mycket trevlig och kompetent. Finns alltid till hands. Snygg och trevlig bar, men lite tråkigt att det bara finns Carlsbergs blasksortiment när det gäller öl. Finns också Spa och Bastu, men det provade vi inte. Kort och gott. Ett mycket trevligt och bra hotell med centralt läge. Rekommenderar det varmt. Vi kommer tillbaka.
Läs mer
4

Trevligt centralt hotell

den 3 april 2024, Stockholm, Sverige, fitzbenedict

Denna gång fick vi bo i den nya delen. Även om den är bra, skulle jag ändå föredra den gamla delen. Det var ett rymligt och skönt rum med ett bra badrum och en liten kyl. Frukosten är alltid bra här ö…

Denna gång fick vi bo i den nya delen. Även om den är bra, skulle jag ändå föredra den gamla delen. Det var ett rymligt och skönt rum med ett bra badrum och en liten kyl. Frukosten är alltid bra här öven om det bitvis var mycket trångt. Det var nämligen mycket folk under denna helg. Kvällsmaten var bra andra kvällen, men den första kvällen var det chili i linssoppan, svampsåsen och salladen, vilket inte var så lyckat. Tyvärr hade någon också lyckats sätta upp två öl på vårt rum, men nu är detta ordnat och vi har fått pengarna tillbaka.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.