Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Malmö Malmö ,  Sverige

Se alla hotell i Malmö, Sverige

Comfort Hotel® Malmö

Malmö,  Sverige

Vi älskar annorlunda. Därför skapar vi en annorlunda mötesplats 128 steg ifrån Malmö C. 293 logirum, kreativa mötesrum, Barbershop, festvåning och 160 kvm gym. Hos oss händer alltid något så kom förbi på Boule, pingis, flipper och mycket mer!

Comfort Hotel® Malmö 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Malmö

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Välkommen till Comfort Hotel Malmö. 128 steg från Malmö C gör det enkelt att utforska Malmös puls och närliggande städer. I ett av sydsveriges största hotell, finns det rum för alla. I vår Barception finns en bar, reception och en deli. Men vi har även en resturang och det fräckaste gymmet i Sverige!

Parkering

Bakom hotellet ligger Comfort Hotel Marlmös parkeringsplats, dygnsparkering kan lösas direkt ute vid parkeringsautomaterna på parkeringen.

Bagagerum

Bredvid receptionen finns ett bagagerum där du kan kan ställa dina väskor om du behöver innan incheckning eller när du checkat ut. 

Hur funkar städningen av mitt rum?

För att vara schyssta mot både miljö & din plånbok så städar vi bara ditt rum var fjärde dag medan du bor hos oss. Vill du ha städat varje dag? Inga problem. Det är bara att säga till i Barception så löser vi det (säg till senast klockan 22 dagen innan).

Gratis wifi

Alla som bor här har tillgång till gratis trådlöst internet över hela hotellet, det är bara att surfa på! Läs mer om vårt trådlösa nätverk

Bar + Reception = Barception

Vi kallar det Barception, en kombination av en reception, bar och deli. Det perfekta stället för att checka in och testa vårt senaste säsongsinspirerande matutbud. Ta en drink, möt nya eller gamla vänner och ta en matbit innan du utforskar Malmös puls. Mer info om vår Barceptions utbud här.

Har du bråttom? Oroa dig inte!

Vi har en smidig själv in/utcheckning, och med vårt comfort crew nära till hands att välkomna och vägleda.

Sen utcheckning/tidig incheckning

Blev det en sen lördagskväll? Inga problem! Hos oss serveras frukosten ända fram till kl 12.00 på söndagar och rummet får du behålla fram till 18.00, utan kostnad. Så chilla på och sov lite längre, det bjuder vi på!

Vill du checka in tidigare eller senare andra dagar finns det möjlighet, men då mot en mindre avgift. Läs mer om in- och utcheckning här.

Uppgradering

Vi erbjuder rumsuppgradering från 100 SEK. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

Kontantfritt hotell

Comfort Hotel Malmö är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning från kl 15.00.

Utcheckning senast kl 12.00.

Lazy Sunday – Utcheckning på söndagar kl 18.00. Glöm inte att meddela receptionen om ni vill checka ut efter 12.00.

Om du önskar checka in tidigare eller checka ut senare, går det oftast bra mot ett tillägg från 100 kr. Kontakta receptionen, vi hjälper gärna till!

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.30 - 11.00

Barception

Öppet dygnet runt

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.