Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Norrköping Norrköping ,  Sverige

Se alla hotell i Norrköping, Sverige

Comfort Hotel® Norrköping

Norrköping,  Sverige

Comfort Hotel Norrköping är Norrköpings mest spännande hotell med 194 hotellrum, fyra mötesrum och eget gym. Allt paketerat i en läcker design, bara 5 minuter från Norrköping C. 

Comfort Hotel® Norrköping 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,3
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Norrköping

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
279 omdömen
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4
Renlighet
4

Fint hotell

den 19 februari 2024, , 494perl

Comfort hotell bjuder på bra standard. Låg dock mer än 5min fr Resecentrum (som det stog på hemsidan avståndet var). Gick bra checka in. Bra rum 2 enkelsängar. Saknade dock kylskåp, pennor note pad på…

Comfort hotell bjuder på bra standard. Låg dock mer än 5min fr Resecentrum (som det stog på hemsidan avståndet var). Gick bra checka in. Bra rum 2 enkelsängar. Saknade dock kylskåp, pennor note pad på rummet. Gick inte få fast dusch handtaget. Minus gul fläck på ett badhanduk. Frukosten var basic,alltså inget extra. Det som fanns var dock bra. Vattnig apelsinjuice i början(princip bara vatten),sedan bättre. äggröra bra,liksom bacon. Saknade brödrost/rostat bröd. Kunde vart mer frukt än melon.
Läs mer
3

Trevligt hotell nära tågstation och trevliga restauranger.

den 4 januari 2024, Norrköping, Sverige, 130maris

Vi tillbringade ett dygn i ett familje rum, 1 dubbelsäng och en vånings säng. Extra sängen helt ok. Rummet väldigt spartanskt men fungerade för en natt. Nära tågstationen och till olika pubar och rest…

Vi tillbringade ett dygn i ett familje rum, 1 dubbelsäng och en vånings säng. Extra sängen helt ok. Rummet väldigt spartanskt men fungerade för en natt. Nära tågstationen och till olika pubar och restauranger. Helt ok frukost och trevlig personal.
Läs mer
4

Riktigt fräsch hotell

den 19 november 2023, Stockholm, Sverige, CamillaD915

En positiv överraskning. Ett riktigt fräscht hotell en kort promenad från stan. Praktiska och generösa rum med bra sängar och kuddar. Snyggt badrum med stor dusch. Bra med krokar, eluttag etc. Riktigt…

En positiv överraskning. Ett riktigt fräscht hotell en kort promenad från stan. Praktiska och generösa rum med bra sängar och kuddar. Snyggt badrum med stor dusch. Bra med krokar, eluttag etc. Riktigt god frukost med stort utbud. Bra parkering på gatan alt i närliggande p-hus.
Läs mer
4

Bekvämt och centralt

den 3 augusti 2023, Kungsbacka, Sverige, Black_Father

Mycket prisvärt boende med centralt läge i Norrköping. Blev mycket väl emottagen av den serviceinriktade personalen och fick också all information vi behövde för en bekväm vistelse, inklusive tipps om…

Mycket prisvärt boende med centralt läge i Norrköping. Blev mycket väl emottagen av den serviceinriktade personalen och fick också all information vi behövde för en bekväm vistelse, inklusive tipps om bra parkering. Rummet var stort och bekvämt med riktigt bra säng och alla övriga bekvämligheter vi kunde behöva. Effektiva mörkläggningsgardiner bidrog till en skön nattsömn. Frukosten var omfattande och här fanns något för alla smakriktningar inkl anpassningar till allergier och andra matpreferenser. Medarbetarna var mycket måna om att hålla buffén fräsch och snabbt duka av bord när gästerna lämnat. Överlag en mycket bekväm och trevlig vistelse, rekommenderas starkt.
Läs mer
4

Bra budgethotell

den 3 augusti 2023, Stockholm, Sverige, fitzbenedict

Vi bodde högt upp, men tyvärr med utsikt mot vägen och industriområdet, vilket inte var så kul. Däremot var rummet mycket bra med otroligt sköna sängar. Vi har sällan sovit så gott. Vi uppskattade äve…

Vi bodde högt upp, men tyvärr med utsikt mot vägen och industriområdet, vilket inte var så kul. Däremot var rummet mycket bra med otroligt sköna sängar. Vi har sällan sovit så gott. Vi uppskattade även badrummet. Positivt att hotellet är nybyggt, så det var fräscht överlag. Frukosten är normal för Comfort hotell, så inget speciellt. Det var dock ganska stökigt med många barn, men lokalen var stor så det gick bra. Trevlig personal! Prisvärt boende nära centrum alltså.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.