Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Örebro Örebro ,  Sverige

Clarion Hotel® Örebro

Örebro,  Sverige

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går.

Clarion Hotel® Örebro 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,0
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Örebro

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Clarion Hotel Örebro är ditt hotellval för konferens, weekend och övernattning i centrala Örebro. Hos oss står konst, musik och service i fokus och här finns något för alla. Och det märks, för vi är lika populära bland örebroare som bland hotellgäster.  

Mitt i Örebro

Clarion Hotel Örebro har ligger centralt i staden och har en charmig omgivning. Hotellet är strategiskt placerat i Örebro, vilket ger gästerna enkel tillgång till stadens sevärdheter och aktiviteter. Med närhet till vackra parker, historiska platser som Örebro slott och möjligheter till avkopplande promenader längs Svartån. Detta fina läge bidrar till en minnesvärd vistelse där gästerna kan njuta av både stadens pulserande energi och parkernas lugn.

Direktboka mötesrum online

Nu kan du direktboka mötesrum online, se tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

Färgstarka hotellrum

Från Clarion Hotel Örebro har du staden utanför dörren. Örebros restauranger, shopping och kulturutbud väntar runt hörnet. Här kan du läsa om Örebro. Våra 136 hotellrum är inredda i olika inredningsstilar, allt från klassisk elegans till modernare stil som vågar sticka ut. Genom en kombination av starka färger och olika mönster vill vi skapa en miljö av lyx, lugn och harmoni.

Musikhotell

Välkommen att njuta av grymma konserter hos oss. Genom åren har både etablerade och up-and-coming artister uppträtt på vår scen. Även flertalet av våra rum går i musikens tecken med inspiration från Aretha Franklin och Queen. Här hittar du allt som händer på Clarion Hotel Örbero; Eventkalender.

Wellness

Vår wellnessavdelning är en plats som strävar efter att erbjuda dig en helhetsupplevelse för kropp och själ. Här hittar du torr- och ångbastu, varm källa och upplevelseduschar. Hotellet erbjuder också gymmöjligheter. Här kan du att ladda om, koppla av och investera i ditt välbefinnande.

Tillgänglighetsanpassade rum

Vi har ett antal tillgänglighetsanpassade rum, utformade för att förenkla din vistelse om du har visst rörelsehinder eller är rullstolsburen. Kontakta oss för mer information om våra tillgänglighetsanpassade rum och faciliteter.

Välkommen till Clarion Hotel Örebro - Örebros levande mötesplats!

Kontakt

  • Kungsgatan 14 70211 Örebro , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Örebro centralstation eller
Örebro Södra station.

Buss

Fjärrbuss till Örebro centralstation.
Lokalbuss till busshållplats Våghustorget.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi VIFT, 019-57 57 57

Om Clarion Hotel Örebro

Antal hotellrum

136 st - 270 bäddar

Antal konferenslokaler

6 st - plats för totalt 130 deltagare

Avstånd flygplatser

Örebro Airport: 13,5 km, ca 15 min.
Vi rekommenderar att du förbokar taxi.
Arlanda Airport: 203 km,
ca 2 tim och 15 min.

Avstånd lokaltrafik

Örebro centralstation: 1 500 m
Örebro Södra station: 900 m 
Busshållplats Våghustorget: 200 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.