Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Örebro Örebro ,  Sverige

Se alla hotell i Örebro, Sverige

Clarion Hotel® Örebro

Örebro,  Sverige

Clarion Hotel Örebro ligger på restaurangtäta Kungsgatan i Örebro. Med 300 meter till slottet och en kort promenad till historiska Wadköping bor du så centralt det går.

Clarion Hotel® Örebro 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,3
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,3
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Örebro

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1113 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Tillfredsställande

den 2 juni 2024, , thomasbergman2024

En personal som möter upp på ett behagligt vis. Detta gäller likväl alla som servar vid frukosten på ett utstuderat professionellt vis.

En personal som möter upp på ett behagligt vis. Detta gäller likväl alla som servar vid frukosten på ett utstuderat professionellt vis.

Svar från ägaren

den 16 juni 2024

Hej Thomasbergman2024, Tusen tack för ditt fina omdöme om oss och framför allt om vår fantastiska personal! Jag ska genast dela denna fina feedback med dom. Jag önskar dig en fin sommar och varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar Natalie Norberg Welcome Office Manager Clarion Hotel Örebro

Läs mer
3

Inget speciellt på hotellet, inget pool som står på web site, det är en meter jakozi.

den 24 maj 2024, , 84be6yqxlr

Hotel ligger i mitten av staden, flera parkering Hus bredvid, flera restauranger, inget kaffe eller te man kan få i receptionen!

Hotel ligger i mitten av staden, flera parkering Hus bredvid, flera restauranger, inget kaffe eller te man kan få i receptionen!
Läs mer
5

Fantastiskt personal!

den 2 maj 2024, , Pernilla F

Vi var där på konsert och valborgsfirande och hotellet hade en förmånligt paketerbjudande. Rummet var helt ok, läget är kanon mitt i city. Personalen i receptionen var mycket serviceminded och bjöd bl…

Vi var där på konsert och valborgsfirande och hotellet hade en förmånligt paketerbjudande. Rummet var helt ok, läget är kanon mitt i city. Personalen i receptionen var mycket serviceminded och bjöd bla. på öronproppar som vi glömt hemma. Under spelningen var det mycket folk och hårt tryck i baren. Tjejerna som jobbade var helt fantastiska och mötte alla med ett leende. Frukosten var toppen med allt och lite till. Sammanfattningsvis- fantastisk personal och mycket god frukost!
Läs mer
5

Mycket bra helhetsupplevelse

den 26 april 2024, Skellefteå, Sweden, Christian D

Helheten! Trevlig och välkomnande personal från bokning till utcheckning. Läget mitt i stan för en promenad i centrum möjlig. Mysig miljö på hotellet som gör det trevligt äta middag eller bara sitta…

Helheten! Trevlig och välkomnande personal från bokning till utcheckning. Läget mitt i stan för en promenad i centrum möjlig. Mysig miljö på hotellet som gör det trevligt äta middag eller bara sitta och arbeta nere i lobbyn samtidigt som det är liv och rörelse runtomkring. Fantastisk frukost med otroligt mycket att välja på.

Svar från ägaren

den 16 juni 2024

Hej R2964RGchristiand, Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är verkligen glada över att höra att du hade en så bra helhetsupplevelse hos oss. Det är underbart att höra att vår personal, från bokning till utcheckning, gjorde ett positivt intryck och att du uppskattade vårt centrala läge. Det gläder oss att du tyckte om vår frukost och att du fann vårt utbud tilltalande. Vi strävar alltid efter att erbjuda en fantastisk frukostupplevelse med något för alla smaker. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! Med vänliga hälsningar Natalie Norberg Welcome Office Manager Clarion Hotel Örebro

Läs mer
5

Påsk 2024

den 4 april 2024, , Linda H

Ett väldigt trevligt hotell i centrala Örebro med personal som gör det lilla extra! God och varierande frukostbuffé där du verkligen får en bra start på dagen! Restaurangen bjuder på väldigt god mat ä…

Ett väldigt trevligt hotell i centrala Örebro med personal som gör det lilla extra! God och varierande frukostbuffé där du verkligen får en bra start på dagen! Restaurangen bjuder på väldigt god mat även kvällstid. Rummen är rymliga och familjevänliga.

Svar från ägaren

den 9 april 2024

Hej, Det låter som att ni hade en fantastisk vistelse hos oss på Clarion Hotel Örebro! Vi är glada över att höra att ni uppskattade vårt läge centralt i Örebro och vår personal som strävar efter att göra det lilla extra för våra gäster. Att ni tyckte om vår varierande och goda frukostbuffé gläder oss, och det är alltid viktigt att få en bra start på dagen! Vi är också glada över att ni njöt av vår restaurang och uppskattade den goda maten även på kvällstid. Tack för era vänliga ord om våra rymliga och familjevänliga rum. Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka för ännu en underbar vistelse hos oss på Clarion Hotel Örebro! 🌟😊 Med vänliga hälsningar Natalie Norberg Welcome Office Manager Clarion Hotel Örebro

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.