Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Sverige

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund! Hotellet har en skön atmosfär och ligger mitt i centrala Östersund. Hotellet är en naturlig mötesplats och en trivsam plats för både hotellgäster, konferensdeltagare, evenemangsgäster och Östersundare.

Clarion Hotel® Grand Östersund 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Grand Östersund

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Mitt i stadens puls hittar du Clarion Hotel Grand Östersund- ett levande hotell med gångavstånd till allt Östersund har att erbjuda. Med våra 197 hotellrum, 11 mötesrum, relax med pool och bastu, bar och restaurang arbetar våra passionerade medarbetare varje dag för att skapa oförglömliga upplevelser. Varje dag. Varje gång. Välkommen till oss!

Östersunds mötesplats

Som Östersunds största hotell med 197 rum och med ett perfekt läge i centrum är vi Östersunds självklara mötesplats. Att lokalbefolkningen gärna kommer hit ser vi som ett betyg på att vi har lyckats. Att våra gäster återvänder ser vi som ytterligare ett. Vi jobbar ständigt och engagerat med att få din vistelse här så minnesrik som möjligt.

NÒR Östersund

I hotellets restaurang, NÒR Östersund, serveras en härlig mix av traditionella nordiska rätter som utmanas av spännande influenser från Centraleuropa. Njut av god mat och dryck i en avslappnad och social atmosfär – välkommen till NÒR Östersund.

Lunch på Clarion Hotel Grand Östersund

Unna dig en lyxig lunch på Clarion. Varje vecka från måndag till fredag erbjuder vi dagens lunch. Njut av en härlig förrättssallad med bröd och smör, en riktigt god varmrätt och bäst av allt: kaffe med tillhörande dessertbuffé. Boka ditt bord här.

WeCare

Vi är övertygade om att vi tillsammans med dig kan minska våra fotavtryck. Vårt hållbarhetsarbete som vi kallar WeCare, är något som vi har med oss i allt vi gör. Vår miljökoordinator Helen är vår bästa kreativa hållbarhetsexpert och vi gör massor för att verkligen göra skillnad, för både vår planet och för våra medmänniskor. Vårt nya samarbetsprojekt, Alltid Tillsammans, syftar till att få fler gymnasieungdomar att må bra och bättre och öka välbefinnandet. Vi arbetar ständigt för att minska vår förbrukning och spara på energi, vatten och transporter samt minska vår kemikalieanvändning. Vi är självklart ett ISO 14001-miljöcertifierat hotell som ständigt strävar efter att förbättra vårt fotavtryck. Kontakta Helen på helen.nilsson@strawberry.se om du vill veta mer och vill ge oss tips på hur vi kan bli ännu bättre. 

Hjälp oss att minska matsvinnet

Nu kan du köpa måltider från vårt kök för halva priset eller mindre i appen To Good To Go, som finns där appar finns. Tillsammans hjälps vi åt att minska matsvinnet. 

Pool, bastu och träning

Vår lilla oas på hotellet är ett lugnt och harmoniskt utrymme där du kan ta ett dopp i poolen, värma dig i vår härliga bastu eller träna en stund. 

Varmt välkommen till Clarion Hotel Grand - Östersunds mest levande mötesplats!

Kontakt

  • Prästgatan 16 83131 Östersund , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Östersund Västra. 

Buss

Buss till Östersund busstation eller Stortorget.

Från Åre Östersund flygplats

Flygbuss till Stortorget,
restid ca 15-20 min.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Östersund.

Om Clarion Hotel Grand Östersund

Antal hotellrum

197 st - 400 bäddar

Antal konferenslokaler

11 st 

Avstånd flygplats

Åre Östersund flygplats:
11 km, ca 10 min (med bil)

Avstånd lokaltrafik

Östersund centralstation: 900 m
Östersund Västra: 100 m
Busstorget: 400 m

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.