Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Grand Östersund Östersund ,  Sverige

Se alla hotell i Östersund, Sverige

Clarion Hotel® Grand Östersund

Östersund,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel Grand Östersund! Hotellet har en skön atmosfär och ligger mitt i centrala Östersund. Hotellet är en naturlig mötesplats och en trivsam plats för både hotellgäster, konferensdeltagare, evenemangsgäster och Östersundare.

Clarion Hotel® Grand Östersund 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Varmt välkommen till oss på Clarion Hotel Grand Östersund. 
Här kommer information om de mest ställda frågorna från våra gäster. Vi hoppas att du hittar svaren på dina funderingar och skulle vi ha missat något, kontakta oss gärna via mail eller telefon så hjälper vi dig. 

Parkering

På hotellets baksida finns parkeringsplatser både utomhus och inomhus i varmgarage. Utomhus finns 10 laddstationer för elbilar. Parkering finns i mån av plats för våra hotellgäster och du har möjlighet att förboka dinparkeringsplats via länken nedan innan du anländer till hotellet.
Det går även bra att boka i vår reception vid ankomst. Utomhus kostar det 95 SEK/natt att parkera och i våra inomhusgarage 195 SEK/natt.
Avgift för el tillkommer för elbilar, läs information på varje laddstolpe. 
Infart till parkeringen ligger i hörnet Storgatan och Residensgränd. 

Länk till bokning.

Your phone is your hero!

Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Du kan checka in, öppna din hotelldörr, du kan betala din vistelse, du kan checka ut och du kan boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Strawberry app (for free) - magiskt!

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. Kontakta receptionen för hjälp. 

Wifi

Hos oss har du alltid tillgång till gratis trådlöst internet. Du loggar in med din mejladress eller med ditt medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Vill du överraska eller uppgradera din vistelse

Tänk att välkomnas av blommor, bubbel eller choklad på rummet? Det där lilla extra som förhöjer vistelsen och sätter guldkant på dagen. Skäm bort dig själv eller förgyll någon annans vistelse lite extra. Förbeställ din uppgradering eller ditt vip-paket genom att maila oss på cl.ostersund@strawberry.se senast kl. 16.00 dagen innan ankomst.

Resa med barn

Clarion Hotel Grand Östersund är ett populärt val även för barnfamiljer. Vi ser till att barnen trivs och många uppskattar vår avslappnade atmosfär och pannkakor till frukost. Vi har en härlig inomhuspool med bastu/relax som många trivs med. 

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, skoputs och sykit samt så klart våra underbara produkter från Rituals. 

Kontantfritt hotell

Clarion Hotel Grand Östersund är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

På gång i Östersund

Visit Östersunds hemsida hittar du allt om vad som händer i Östersund. Östersund är en levande stad året om och ett perfekt val för dig som gillar att vara aktiv. Vi ger dig gärna tips om vad som finns att se och göra så tveka inte att fråga oss - vi finns här för dig!

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
+46 63 55 60 00 eller via cl.ostersund@strawberry.se

In- och utcheckning

Incheckning från kl. 15.00
Utcheckning senast kl. 11.00

Frukost

Frukost och kanske dags för dagens bästa och godaste måltid.

Vår frukostbuffé serveras:
Måndag till fredag: 06.30 - 09.30 
Lördag till söndag: 07.30 - 10.30

Vi hoppas så klart att vår frukost ger dig den allra bästa starten på dagen. 

Externa gäster är också varmt välkomna. 225 SEK per person för stans bästa frukost. 

Lunch

Välkommen in på en härlig lunch hos oss med förrättssallad, varmrätt och efterrättsbuffé. Lunchen serveras vardagar mellan 11.30 - 13.30. För aktuell meny, se vår Instagram och Facebook. 

Restaurang

Vår restaurang har öppet:

Måndag - söndag: 17:00 - 21:30 

Boka gärna bord på 063556004. 

Lobbybar

Mitt i hotellet finns vår lobbybar där du kan njuta av en riktigt god kall öl, ett härligt glas vin eller en drink innan maten. 

Måndag - lördag: 11:30 - 00:00

Söndag: 17:00 - 22:00 

Pool och relax

Måndag: 09.00 - 22.00
Tisdag: 09.00 - 22.00
Onsdag: 09.00 - 22.00
Torsdag: 09.00 - 22.00
Fredag: 09.00 - 22.00
Lördag: 09.00 - 22.00
Söndag: 09.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.