Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Majoren Skövde ,  Sverige

Se alla hotell i Skövde, Sverige

Clarion Collection® Hotel Majoren

Skövde,  Sverige

Välkommen till en unik pärla i Skövde. På Clarion Collection Hotel Majoren bor du i en anrik miljö, delvis inhyst i en villa från förra sekelskiftet. Frukost, fika och kvällsmat är inkluderat varje dag.

Clarion Collection® Hotel Majoren 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,4
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Majoren

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
564 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Utmärkt hotell med det lilla extra

den 6 augusti 2023, Göteborg, Sverige, monicaKarlsson1957

Fint hotell med härlig stämmning, rummen fina och det fanns det som behövdes. Väldigt bra o vällagad frukost samt väldigt god kvällsmat som dessutom ingick. Personalen alltid leende och gjorde allt fö…

Fint hotell med härlig stämmning, rummen fina och det fanns det som behövdes. Väldigt bra o vällagad frukost samt väldigt god kvällsmat som dessutom ingick. Personalen alltid leende och gjorde allt för att vi skulle ha det bra. Tack!

Svar från ägaren

den 8 augusti 2023

Tusen tack för omdömet, så roligt att ni var så nöjda. Varmt välkomna åter.

Läs mer
2

Ok

den 2 augusti 2023, , 308linnj

Vid incheckning köpte vi en dygnsbiljett för parkeringen med clarions 7 platser, blev tilldelade en plats men där stod en annan bil. Bad receptionisten om hjälp men han kunde tydligen inte hjälpa till…

Vid incheckning köpte vi en dygnsbiljett för parkeringen med clarions 7 platser, blev tilldelade en plats men där stod en annan bil. Bad receptionisten om hjälp men han kunde tydligen inte hjälpa till utan la över de på parkeringsbolaget. Han kunde inte ens ge ett nummer dit vi kunde ringa. Fick själv gå ut och leta rätt på ett nummer och sitta i ett långt samtal med parkeringsbolaget. Skulle precis bli tilldelad en ny plats varpå receptionisten springer ut och meddelar att han avbokat vår parkering på eget bevåg? Nu kunde vi enl parkeringsbolaget inte längre byta plats då den sista platsen hunnit bokas upp så vi blev utan parkering. Vi fick ist ställa oss på 2h parkeringen och springa ut och flytta bilen. Vilket i slutändan dock blev billigare än clarions parkering? Notan på stora parkeringen slutade på 70kr och clarions kostade 175kr.. Okej lobby men korridorer och båda de rum vi fått kändes slitna och gamla, slitna väggar, gulnade handfat. Sänggavlar i svart skin med nitar som ser ut att gjort sitt, slitna fjädrar i sängen vilket gjorde att sängen gnisslade. Ingen ac på rummet så fick sova med fönstret på vid gavel. Vid middagen satt en uppenbart full man i receptionen och minglade. Utanför på stenmuren satt en man och drack rödvin. Helt ok mat med tanke på att det ingick i priset. Ok frukost men ingen plockade någon av vår disk under de 50 min vi åt frukost trots att vi fint ställt ihop disken åt sidan. En tjej med diskhandskar kollade på disken och gick iväg. + vi fick checka in tidigare. Ta med eget schampoo och balsam för det fanns inte i standardrummen. Ok hotell men slitet. Kommer inte besöka igen.

Svar från ägaren

den 8 augusti 2023

Här på Majoren arbetar vi med ständiga förbättringar och vi tackar dig för synpunkterna på din vistelse. Ha en fin sommar.

Läs mer
5

Superbra!

den 30 juli 2023, , davidhN4257YL

Fantastiskt bra hotell. Trevliga rum, trevlig personal och alltid välstädat. Maten som serveras till kvällen håller hög kvalitet. Frukosten likaså. Enda lilla minus är att det ofta är trångt på frukos…

Fantastiskt bra hotell. Trevliga rum, trevlig personal och alltid välstädat. Maten som serveras till kvällen håller hög kvalitet. Frukosten likaså. Enda lilla minus är att det ofta är trångt på frukosten. Men det kan man leva med när allt annat är bra.

Svar från ägaren

den 8 augusti 2023

Tack för ditt fina omdöme, vi ser fram emot din nästa vistelse.

Läs mer
5

Ett nytt favorithotell

den 21 juli 2023, Piteå, Sverige, _hakan_bergdahl

Ett charmigt litet hotell i centrala Skövde. Jag bokade en parkeringsplats och fick mycket bra hjälp av receptionisten att ta mig till hotellets parkeringsplatser då de låg på innergården i byggnaden…

Ett charmigt litet hotell i centrala Skövde. Jag bokade en parkeringsplats och fick mycket bra hjälp av receptionisten att ta mig till hotellets parkeringsplatser då de låg på innergården i byggnaden bredvid. Enkelriktade gator gjorde det inte lättare för en bilist som aldrig tidigare har kört i Skövde, men med hennes guidning gick det galant! Rummet var stort med alla bekvämligheter man behöver. Ett extra plus för sköna sängar. Clarion Collection-hotell bjuder på mat till sina gäster, så även detta. Man kunde kanske förvänta sig något som är lätt att laga, och lätt att hålla varmt och kanske inte direkt en kulinarisk upplevelse, MEN i det här fallet var det en oerhört god och smakrik pasta bolognese! Det mörka brödet var fullständigt fantastiskt. Frukosten var bra med ett brett urval som borde tilltala de flesta. C.C Majoren har nog tagit plats på listan över mina favorithotell och jag skulle gott och väl kunna tänka mig att åka till Skövde igen bara för att få bo här.

Svar från ägaren

den 24 juli 2023

Tack för ditt fina omdöme om oss, det värmer i hjärtat. Vi hoppas att vi ses snart igen, varmt välkommen.

Läs mer
5

Centralt!!

den 30 juni 2023, Sverige, Bezk

Lite äldre mysigt hotell med mkt trevlig personal. Kan verkligen rekommendera vårt rum nr 60. Stort med balkong och rymligt badrum. Ligger mycket centralt 2 minuters promenad till kulturhuset. Och max…

Lite äldre mysigt hotell med mkt trevlig personal. Kan verkligen rekommendera vårt rum nr 60. Stort med balkong och rymligt badrum. Ligger mycket centralt 2 minuters promenad till kulturhuset. Och max 5 minuters promenad till tågstationen.

Svar från ägaren

den 2 juli 2023

Tack så mycket för ditt fina omdöme, det gläder oss att du var så nöjd med ditt rum och personalen. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.