Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hela 503 hotellrum, 10 XXL rum och 4 mötesrum är detta Comfort Hotels flagship-hotel. Du tar dig enkelt och snabbt till ditt flyg på minsta möjliga tid. Bästa stället att starta din resa på. Välkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Vi vill ge dig en riktigt bra start på dagen. Flyger du tidigt? Den tidiga frukosten består av de kalla delarna av frukosbuffeten (bröd, pålägg, yoghurt, musli och frukt) samt juice och nybryggt kaffe.

Öppettider frukostbuffé:

Måndag - fredag: 05.30 - 09.30
Lördag - söndag: 05.30 - 10.00

Tidig frukost:

Måndag - söndag från kl. 03.00

Parkering

Kommer du hit med bil? Inga problem! Vi erbjuder ett garage där du kan ställa din bil, även för en längre period. Det finns också laddstationer för el-bilar. Till information förbokar vi endast parkering för minimum 7 dagar, men det även ett antal drop-in platser. Betalning sker i efterkant via autopay.io.

Priser:

24 timmar: från 275 SEK
1 vecka: 950 SEK (8 dygn 1225 SEK)
2 veckor: 1600 SEK

Mejla comfort.arlanda@strawberry.se för bokning för minimum 7 dagar. Om parkering ej förbokas gäller tillgänglighet i mån av plats.

Barception

På entréplan finns vår Barception som serverar kaffe, läsk, öl, vin och snacks. Köket är öppen mellan 17:00 - 22:00 och serverar pizza, pasta, hamburgare samt säsongsbaserade rätter med ett tydligt fokus på ekologiska och hälsosamma råvaror. Här kan du fylla på med välbehövlig energi eller bara chilla med en öl i vår lounge.

Undrar du vad Barception står för? Det är enkelt: Bar + Reception = Barception

Gym

Sugen på att röra på dig innan eller efter en lång flygning? Besök The Comfort Gym! Här hittar du allt från avancerade träningsmaskiner till enklare träningsredskap. Vi vill vara säkra på att gymmet passar alla våra gäster - oavsett vilken nivå de vill lägga sin träning på.

Öppet dygnet runt, alla dagar!

Self service station

Hos oss ska det vara enkelt att checka in och ut. Slipp långa köer, i våra automater kan du själv checka in, betala och checka ut på egen hand.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Laundromat

Att resa kan göra dina kläder smutsiga, men Comfort Hotel Arlanda Airport har lösningen. Vi kommer inte tvätta åt dig, men vi gör det väldigt enkelt för dig att tvätta själv. Använd vår tvättservice, öppen dygnet runt. Köp polletter i Barception.

Och ja, du kan stryka alla kläder efteråt, strykrum finns på varje våningsplan.

Wifi

Hos oss surfar du helt fritt, på hela hotellet.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.005 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.