Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Arlanda Airport, Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hela 503 rum, 13 våningar och 10 XXL rum blir det här nya flagship-hotellet hos Comfort Hotel. Du tar dig enkelt och snabbt till ditt flyg på minsta möjliga tid. Bästa stället att starta din resa på. Välkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
264 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
5

Nära, smidigt, modernt

den 5 januari 2024, Visby, Sverige, Strunt68

Om man vill ha det lite extra lyxigt, ta ett deluxerum, otrolig utsikt, jättestort och jättefint! Sköna sängar, bra tv, ljudanläggning osv. Lite kallt på rummet då det är mycket fönster (åt tre håll).…

Om man vill ha det lite extra lyxigt, ta ett deluxerum, otrolig utsikt, jättestort och jättefint! Sköna sängar, bra tv, ljudanläggning osv. Lite kallt på rummet då det är mycket fönster (åt tre håll).

Svar från ägaren

den 29 januari 2024

Hej! Tusen tack för ditt omdöme. Så kul att höra att ni trivdes hos oss i ett av våra Deluxe rum. Varmt välkommen tillbaka!

Läs mer
5

Nyår med hund!

den 1 januari 2024, Stockholm, Sverige, M2575HAlisaj

Vi var där på nyår med hunden. Det var kanon! Fint rum, god mat och jättetrevlig personal! Vi var här på nyår för två år sedan också, kvaliteten har höjts avsevärt gällande maten. Och det är ju viktig…

Vi var där på nyår med hunden. Det var kanon! Fint rum, god mat och jättetrevlig personal! Vi var här på nyår för två år sedan också, kvaliteten har höjts avsevärt gällande maten. Och det är ju viktigt när man är tvungen att fira nyår på Arlanda istället för med vänner och familj, på grund av hunden. Verkligen fint ordnat alltihopa!

Svar från ägaren

den 29 januari 2024

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att ni trivdes hos oss. Vi har tagit åt oss av all feedback från tidigare Happy Dog evenemang, så det är trevligt att höra att vi lyckats höja standarden. Hoppas vi ses nästa år!

Läs mer
1

Bristfällig service

den 14 november 2023, , cattaostling

Hotellet hade slut på kuddar - dvs fanns inte kuddar till hela bokade sällskapet. Personalen visade heller inte något intresse till att finna lösning. Jag fick själv gå till konkurrenten och låna kudd…

Hotellet hade slut på kuddar - dvs fanns inte kuddar till hela bokade sällskapet. Personalen visade heller inte något intresse till att finna lösning. Jag fick själv gå till konkurrenten och låna kudde

Svar från ägaren

den 15 november 2023

Hej, Tack för ditt omdöme. Vi ber så mycket om ursäkt för att det inte fanns flera extra kuddar tillgängliga till er när ni checkade in. Rummet var bokat för två personer, och våra standardrum är alltid bäddade för två personer. Sen finns det vanligtvis alltid extra kuddar att hämta i receptionen. Tyvärr var dessa slut då vi hade helt fullbokat just den dagen, men vi har beställt fler kuddar för att undvika att det händer igen. Jag förstod att ni lånade extra kuddar från vårt systerhotell precis över gatan vilket vi självklart hade löst åt er om ni önskade. Tack igen för ditt omdöme och önskar dig en trevlig dag.

Läs mer
5

Gott, mysigt & praktiskt!

den 21 oktober 2023, Stockholm, Sverige, Yogalindalu

Jättebra läge nära Arlanda, bara gå 70 m in till terminalen. Plus för gratis kaffe & thé vid incheckningen & att det var smidigt. Personal, både all Rec & städpersonal var j trevlig, Jakob i baren jä…

Jättebra läge nära Arlanda, bara gå 70 m in till terminalen. Plus för gratis kaffe & thé vid incheckningen & att det var smidigt. Personal, både all Rec & städpersonal var j trevlig, Jakob i baren jättecharmig & vänlig! Vi var där med familjen & hade en underbar frukost kl: 04:00 vilket var kanon. Perfekt innan flygresa & att det finns gym

Svar från ägaren

den 29 januari 2024

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme. Det är verkligen trevligt att höra att ni trivdes hos oss! Varmt välkommen tillbaka nästa gång.

Läs mer
5

Bästa billiga avresehotellet på Arlanda

den 17 oktober 2023, , nkristiina

Vi var nöjda med allt; pris, service och frukost med många alternativ även den som serveras från kl 03.00 för oss som avreste tidigt. Glutenfritt fanns att tillgå:) Rummen och badet höll god standard.…

Vi var nöjda med allt; pris, service och frukost med många alternativ även den som serveras från kl 03.00 för oss som avreste tidigt. Glutenfritt fanns att tillgå:) Rummen och badet höll god standard. Inga störningsmoment.

Svar från ägaren

den 29 januari 2024

Hej! Tusen tack för ditt fina omdöme. Så kul att höra att ni trivdes hos oss! Varmt välkomna tillbaka.

Läs mer

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.