Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal Stockholm, Arlanda ,  Sverige

Se alla hotell i Arlanda Airport, Sverige

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Stockholm, Arlanda,  Sverige

Med hela 503 hotellrum, 10 XXL rum och 4 mötesrum är detta Comfort Hotels flagship-hotel. Du tar dig enkelt och snabbt till ditt flyg på minsta möjliga tid. Bästa stället att starta din resa på. Välkommen!

Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Arlanda Airport Terminal

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
283 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
5
Renlighet
2

Ostädat och dåligt bemötande

den 24 maj 2024, , roberg369528

Rummet var ostädat med kladdiga fläckar på golven och möbler. Äckliga tandkrämsrester i båda glasen på rummet. När vi upplyste receptionen om detta mötte oss personalen med halvöppna ögon, en kvävd gä…

Rummet var ostädat med kladdiga fläckar på golven och möbler. Äckliga tandkrämsrester i båda glasen på rummet. När vi upplyste receptionen om detta mötte oss personalen med halvöppna ögon, en kvävd gäspning med ett löfte om snabb åtgärd. När vi kom tillbaka till rummet för att sova var inget åtgärdat.

Svar från ägaren

den 28 maj 2024

Jag är verkligen ledsen att höra om din negativa upplevelse. Det är oacceptabelt att ditt rum inte var rent och att personalen inte tog dina klagomål på allvar. Det är verkligen inte den standard vi strävar efter att upprätthålla. Jag ska omedelbart vidarebefordra din feedback till den ansvarige för reception och housekeeping för att säkerställa att åtgärder vidtas och förbättringar genomförs omedelbart. Jag ber om ursäkt för de besvärligheter du upplevde under din vistelse och hoppas att du ger oss en annan chans att visa dig den kvalitet och service vi strävar efter att leverera. Om du har några ytterligare frågor eller bekymmer är du välkommen att kontakta oss direkt.

Läs mer
5

Prisvärt hotell med närhet till terminalerna

den 28 april 2024, , Svenil55

Hotellet har bra standard, rent och välordnat. Mycket smidigt med eget garage under hotellet. Prisnivån ligger något under de hotell som ligger i terminalbyggnaden, vilket gör det till ett riktigt pri…

Hotellet har bra standard, rent och välordnat. Mycket smidigt med eget garage under hotellet. Prisnivån ligger något under de hotell som ligger i terminalbyggnaden, vilket gör det till ett riktigt prisvärt alternativ.

Svar från ägaren

den 28 maj 2024

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår standard, renlighet och ordning på hotellet. Det är också fantastiskt att du fann det smidigt med vårt garage under hotellet. Att kunna erbjuda ett prisvärt alternativ nära terminalerna är något vi strävar efter, så det är glädjande att höra att du tyckte att vår prisnivå var fördelaktig i jämförelse med hotellen i terminalbyggnaden. Tack för att du valde att bo hos oss, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka vid nästa tillfälle!

Läs mer
5

Hotell nära Arlanda

den 24 april 2024, Luleå, Sverige, P9329AVtonys

Detta hotell och väldigt nära Arlanda, bra länge bra personal bra rum och superbra frukost. Ska ni ut och flyga och behöver rum då bokar ni här

Detta hotell och väldigt nära Arlanda, bra länge bra personal bra rum och superbra frukost. Ska ni ut och flyga och behöver rum då bokar ni här

Svar från ägaren

den 28 maj 2024

Tack för att du delar din upplevelse! Det låter som att du hade en fantastisk vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du uppskattade vår närhet till Arlanda, den vänliga personalen, de bekväma rummen och vår superbra frukost. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång du behöver boende nära flygplatsen!

Läs mer
5

Flygplatsnära

den 18 april 2024, Stockholms län, Sverige, per s

Läget med promenadavstånd till flygterminalerna är jättebra. Frukost från kl 0300 är skönt om man har ett tidigt flyg

Läget med promenadavstånd till flygterminalerna är jättebra. Frukost från kl 0300 är skönt om man har ett tidigt flyg

Svar från ägaren

den 28 maj 2024

Hej! Tack så mycket för din recension. Vi är glada att höra att du uppskattade vårt läge med promenadavstånd till flygterminalerna. Det är verkligen bekvämt när man har ett tidigt flyg! Vi är glada att du fick möjlighet att njuta av vår frukost redan från kl. 03.00. Vi strävar alltid efter att göra din vistelse så bekväm som möjligt, särskilt när det gäller tidiga flygningar. Tack för att du valde att bo hos oss och vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart! Med vänliga hälsningar,

Läs mer
4

Trevlig personal

den 6 april 2024, Örebro, Sverige, melodysundberg

Bodde här under två nätter med två veckors mellanrum. Perfekt rent, modernt rum. Trevlig och hjälpsam personal. God frukost. Saknar vattenkokare, kaffe och te på rummet, detta är faktiskt första gånge…

Bodde här under två nätter med två veckors mellanrum. Perfekt rent, modernt rum. Trevlig och hjälpsam personal. God frukost. Saknar vattenkokare, kaffe och te på rummet, detta är faktiskt första gången detta inte funnits när jag bott på hotell. Hade hellre haft en vanlig fåtölj att sitta i än den underliga hyllan i hörnet som man kan sitta på, då jag har ryggproblem. Annars perfekt att bo här före och efter resa.

Svar från ägaren

den 28 maj 2024

Hej! Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är glada att höra att du trivdes med våra rena och moderna rum, och att vår personal var trevlig och hjälpsam. Det är också kul att höra att du uppskattade vår goda frukost. Tack för att du valde att bo hos oss före och efter din resa. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka i framtiden!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.