Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Guidad segwaytur genom Stockholm

En Segway sightseeingtur genom Stockholms stad är ett spännande och roligt sätt att se mer än vad du skulle ha sett till fots. Oroa dig inte om du inte har åkt Segway förut – du får till tekniken på nolltid!

Priser

1408 kr för 1 person i singelrum

2026 kr för 2 personer i dubbelrum

2 timmars guidad segwaytur tillsammans med Stockholm Adventures

En Segway sightseeingtur genom Stockholms stad är ett spännande och roligt sätt att se mer än vad du skulle ha sett till fots. Oroa dig inte om du inte har åkt Segway förut – du får till tekniken på nolltid!

Efter en kort introduktion glider ni ut på Stockholms gator med er guide. Ni passerar bland annat Riddarholmen, Gamla Stan, Kungliga slottet och den vackra stranden med havsutsikt på Skeppsholmen.

Turen kommer att äga rum i alla väder om inte guiden anser att det är för osäkert. Vänligen klä dig efter väder.

Efter turen tar du dig tillbaka till hotellet för att vila upp dig på rummet  - eller i hotellets bar. Avsluta kvällen på någon av Stockholms restauranger, med någon teater eller i sängen framför en bra film.

Dagen efter får ni njuta av vår stora frukostbuffé med allt från belgiska våfflor, bacon, äggröra frallor oändligt med pålägg till omelett gjord a la minute av vår omelettkock, juicer och smoothies. Självklart finns där också kaffe och te

ADD SOMETHING EXTRA?

Ett fruktfat som väntar på rummet när ni checkar in eller sen utchecking dagen efter? Let us know under "Särskilda önskemål" på nästa sida, eller kontakta vår bokning på 08-692 52 00 för att få priser och meny på tilläggsprodukter.

Gäller endast Fredagar till Söndagar.

I Paketet ingår

  • Boende
  • Guidad segwaytur (2h)
  • Frukostbuffé
  • Gym 24/7
  • Bastu
Villkor

Gäller endast Fredagar till Söndagar. Erbjudandet är giltigt i mån av plats och kan senast avbokas klockan 12.00 dagen innan ankomst. Erbjudandet gäller ej i kombination med andra erbjudanden eller rabatter.

Skicka förfrågan
3.1.9.007 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.