Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

  • En bäddad dubbelsäng med morgonrockar i fotändan och stora fönster med utsikt över takåsarna  i ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.
  • Närbild på ett vitt handfat med kran i mässing och tvål från Rituals i badrummet på ett Deluxerum på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm.

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten möter du ett boutiquehotell i storformat med spännande design influerad av 60-talsflärd. Hotellet ligger i centrala Stockholm i omtyckta stadsdelen Kungsholmen med närhet till shopping och nöjen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  

Frukost

Vi bjuder på en härlig frukostbuffé med många ekologiska och sunda alternativ. Är du inte hotellgäst men önskar att njuta av vår underbara frukostbuffé? Varmt välkommen, det kostar endast 225 SEK/Vuxen och 125 SEK/Barn upp till 16 år. Detta gäller alltid i mån av plats!

Frukosten serveras

Måndag - fredag: 06:30 - 09:30
Lördag - söndag: 07:00 - 11:00

  • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Pipersgaraget är ett uppvärmt inomhusgarage som drivs av extern aktör och ligger under hotellet - enkelt och bekvämt. Garaget ligger på Pipersgatan 23 och som hotellgäst har du rabatterat pris på avgiften.

Avgift

Från 395 SEK/natt, Utcheckning kl. 13.00.

Kontakta Pipersgaraget:

08-651 62 00. Boka din garageplats här.

Gym

Vårt gym är kostnadsfritt för våra hotellgäster och skapat i samarbete med Casall PRO. Här står funktionell träning i fokus där kreativiteten får flöda. Du finner vårt gym och bastu en trappa ned från lobbyn!

Öppettider

Måndag - söndag: 24/7

Bastu 

Måndag - söndag: 17.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Self-service check-in

Om du föredrar maskiner framför människor, eller bara inte har tid till att stå i kö, kan du checka in själv via våra smarta self-service stationer eller din telefon.

  • Rum för dig med husdjur på Clarion Hotel

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

  • Få dina kläder tvättade på Clarion Hotel

Tvättservice

Önskar du att du kunde resa med mindre bagage? Inga problem - vi har tvättservice på hotellet! Lämna din tvätt i receptionen senast kl. 09.00 så får du den tillbaka samma dag. Tvättpåsar hittar du på rummet.

  • Express Checkout på Clarion Hotel

Express Checkout

Trött på att stå i kö när det är dags att checka ut från hotellet? Då kommer du att älska vår tjänst Express Checkout! Kontakta oss i receptionen för mer information.

  • TV-kanaler på Clarion Hotel

Tv-kanaler

Slappa framför tv:n efter en lång dag. Alla våra tv-kanaler ingår i rumspriset.

  • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Inloggningskod finns i receptionen. Enklare kan det knappast bli.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.1.9.007 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet.

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.