Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Trendigt och ljust standardrum på Hotell Sign i Stockholm
  • Elegant och stort hotellrum med utsikt över staden på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Välkommen hit! Här finner du ljusa hotellrum inredda med Skandinavisk design, flexibla konferenslokaler och The Social Bar & Bistro. Hotellgäster får rabatt på entrén till Selma City Spa.

Clarion Hotel® Sign 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

6,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sign

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

På Clarion Hotel Sign gör du mer än bara sover. Hos oss äter du gott och varvar ner på vårt spa mellan shoppingturer och utekvällar i Stockholms city.

Stockholms bästa läge

Clarion Hotel Sign ligger mitt i centrala Stockholm, nära shopping, teatrar, restauranger, klubbar och barer. Du når hotellet på några få minuter från Stockholms centralstation, tunnelbana, tåg, bussar och Arlanda Express. Ta dig en tur på hotellet här!

Här kan du se alla våra hotell i Stockholm.

Skandinavisk design och arkitektur

Signerat arkitekten Gert Wingårdh är Clarion Hotel Sign hotellet med den skandinaviska designen där du bjuds på spännande intryck i form av konst, design och arkitektur. Hotellet är klätt i granit och glas som tillsammans skapar en reflektion av stadens pulserande kärna och den gröna parken utanför. Väl innanför dörren möts du av en smakfull kombination av material som trä, läder, sten, glaserad keramik och färgat glas. Tillsammans med inslag av grönska och lekande ljuskällor skapas en helt speciell mötesplats.

Även hotellrummen går i den skandinaviska designens tecken - här representeras världsberömda designers så som Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther. Uppdelat i det svenska, norska, finska eller danska våningsplanet kan du själv önska vart just du vill spendera en natt - eller två - it's all up to you!

Direktboka mötesrum online

Är du i behov av konfererenslokal? Nu kan du direktboka mötesrum online. Se 360-foton, tillgänglighet, specifikationer, möbleringar samt beställa mat och dryck. Läs mer och boka mötesrum online här.

The Social Bar & Bistro

Njut av läckra bistroklassiker och goda drinkar i en avslappnad atmosfär! Vår meny är utformad för att erbjuda dig klassiska bistrorätter med en modern twist. Oavsett om du letar efter en lätt bit eller en rejäl måltid så har vi något för alla. Börja med lite välsmakande snacks, eller njut av ett fat med italienska charkuterier.

Våra huvudrätter är ett måste att prova, från klassiska pasta till några av våra gästers alla tiders favoriter, såsom Caesarsalladen och vår hamburgare. Ölen serveras alltid kall och vår vinlista erbjuder en inspirerande resa jorden runt. Så kom och häng med oss ​​på The Social Sign som ligger vid entréplanet på Clarion Hotel Sign.

Härliga sommarmånader då du hellre hänger utomhus? Ta en drink och en bit mat i vår Rooftop Garden Bar på åttonde våningen!

Selma City Spa

På åttonde våningen hittar du Selma City Spa, ett levande spa som bjuder på en oas mitt i hjärtat av Stockholm. Med en fantastisk utsikt över Kungsholmen kan du njuta av en drink på terrassen, ta ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool, skämma bort dig själv med en välbefinnande spabehandling eller ha en skön relax-stund i loungen. Som hotellgäst har du reducerat pris på inträdet.
Ta dig en tur på Selma City Spa här.

Sustainable Stay

Under hela din vistelse hos oss gör vi insatser för att bidra till en hållbar framtid med fokus på FN:s globala mål. Vi strävar efter att vara så hållbara som möjligt och vi tar på oss ansvaret genom att ta de bästa valen åt alla som befinner sig innanför våra väggar.

Det ska vara lätt att göra rätt, och därför är Sustainable Stay en del av din vistelse. För att se exakt vad vi gör under dygnets alla timmar hämtar du en blankett i vår reception och klickar i vilka aktiviteter du är en del av. Därmed är även du en del av Sustainable Stay. Målet är att alla boxar används och på så vis är du med och bidrar till FN:s globala mål tillsammans med hotellet.

Your phone is your hero!

Yes, det är sant - du kan göra det mesta med din telefon när du bor hos oss. Du kan checka in, öppna din hotelldörr, du kan betala din vistelse, du kan checka ut och du kan boka din nästa vistelse hos oss - allt med mobilen! Men det bästa av allt är att du kan chatta direkt med oss med den! Perfekt om du har någon fråga när du är uppe på rummet. Det enda du behöver göra är att ladda ner Strawberry app (for free) - magiskt!

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel Sign erbjuder rum anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade. Kontakta oss för mer information om våra handikappanpassade rum och faciliteter.

Upplev det bästa av Skandinavien, mitt i Stockholm - välkommen till Clarion Hotel Sign!

Kontakt

  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige

Ladda ner

Hitta till hotellet

Tunnelbana

Tunnelbanestation T-Centralen

Buss

Buss 50 eller 65 till Norra Bantorget
Buss 1 till Vasagatan

Från Arlanda

Arlanda Express till Stockholm centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar TAXI STOCKHOLM.

Lost?

Hittar du inte vägen eller om du har några frågor är det bara att höra av dig till oss på 08-676 98 00 eller via cl.sign@strawberry.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antal hotellrum

558 st - 1116 bäddar

Antal konferenslokaler

10 st - plats för över 1220 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda flygplats: 40,4 km,
ca 35 min (med bil)
Bromma flygplats: 8,7 km,
ca 20 min (med bil)

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Norra Bantorget: ca 100 m
Busshållplats Vasagatan: ca 200 m
Tunnelbanestation T-centralen: ca 300 m
Stockholms centralstation: ca 300 m

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.