Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Ett hotell med optimalt läge vid Kista Galleria, Kistamässan och tunnelbanan som tar dig till Stockholm city på 18 min. Comfort Hotel Kista har 194 nya och moderna hotellrum, Barception, stor lounge och gym.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,2
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Kista

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
144 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

Nöjd gäst!

den 21 maj 2024, , lassewerner99

Detta är ett bra medelklasshotell. De har fräscha fina rum av god standard. Frukosten innehöll det man kan kräva enligt svensk standard.

Detta är ett bra medelklasshotell. De har fräscha fina rum av god standard. Frukosten innehöll det man kan kräva enligt svensk standard.
Läs mer
5

Mycket bra hotell

den 21 maj 2024, Karlstad, Sverige, martinafreding

Trevligt hotell till bra pris. Trevlig personal. Smidigt med busshållplats precis utanför hotellet. Fräscha och fina rum.

Trevligt hotell till bra pris. Trevlig personal. Smidigt med busshållplats precis utanför hotellet. Fräscha och fina rum.
Läs mer
1

Uselt!

den 23 mars 2024, Gävle, Sverige, StorTomas

Fullständigt uruselt! Ventilationen i hela hotellet var helt avstängt, fönstren gick ej att öppna. När jag klagade, fick jag ett rum bredvid...! Det rummet gick inte ens att komma in i. Lyd mitt…

Fullständigt uruselt! Ventilationen i hela hotellet var helt avstängt, fönstren gick ej att öppna. När jag klagade, fick jag ett rum bredvid...! Det rummet gick inte ens att komma in i. Lyd mitt råd: Undvik detta amatörmässiga försök till hotell. Lägg på 500-600 kronor och få en värdig kvalitet, istället. De hotellen finns, de är inte värst många men de finns.

Svar från ägaren

den 25 mars 2024

Hej Tomas, Tack för att du tog dig tid till att ge oss återkoppling gällande din senaste vistelse hos oss. Vi är såklart hemskt ledsna över att vi inte lyckats leverera en god vistelse. Jag är osäker på när du bodde hos oss men jag vet att vi hade ventilationen avstängd helgen vecka 11, något som nu är åtgärdat och något som vi såklart är ledsna över. Du får väldigt gärna kontakta mig på robin.azad@strawberry.se så kan jag följa upp med dig separat angående vilket datum du bodde samt vilket rum du bodde på, bara så att vi får en chans att följa upp.

Läs mer
2

Ok en natt men inte mer

den 14 oktober 2023, Göteborg, Sverige, christianlG9657PL

Ett hotell där det kändes som om många i personalen inte hade koll. Ofräsch toalett vid ankomst mm gör att jag nog aldrig återkommer till detta Comfort hotell igen. Låg extremt smidigt för mig i jobbe…

Ett hotell där det kändes som om många i personalen inte hade koll. Ofräsch toalett vid ankomst mm gör att jag nog aldrig återkommer till detta Comfort hotell igen. Låg extremt smidigt för mig i jobbet och skön säng. Jag bodde i ett större rum men skulle inte tänka mig att bo flera i detta rum.

Svar från ägaren

den 16 oktober 2023

Hej Christian, Tack för att du tog dig tid till att ge oss ett omdöme gällande din senaste vistelse hos oss. Jag är såklart ledsen över att höra att vi inte riktigt nådde upp till dina förväntningar under din vistelse. Städningen på toaletten vid din ankomst är såklart något jag tar till mig och följer upp detta omgående med kollegorna, det ska självklart vara ordentligt städat oavsett och detta är jag ledsen för! Du får väldigt gärna återkomma till oss på co.kista@strawberry.se om det är så att du vill ge mer detaljerad feedback kring din vistelse så att vi på bästa sätt kan följa upp det. Jag hoppas trots detta att du är beredd att ge oss en andra chans framöver! Ta hand om dig!

Läs mer
3

Superbra om airconditionen fungerat.

den 18 juni 2023, , Monica L

Toppen om air condition hade fungerat, nu var det 29gr ute och vi var fyra personer, samt att fönstren inte gick att öppna. Jag bor gärna där igen men inte utan airconden. Om vi ska boka igen så måste…

Toppen om air condition hade fungerat, nu var det 29gr ute och vi var fyra personer, samt att fönstren inte gick att öppna. Jag bor gärna där igen men inte utan airconden. Om vi ska boka igen så måste den funka. Toppen bra personal och utmärkt frukost.

Svar från ägaren

den 12 juli 2023

Dear Monica, Thank you for taking your time to give us a review! We are sorry to hear that the ventilation did not work properly during your stay. When you are 4 people in the same room it always gets warmer and it might take some time for the ventilation system to adjust the temperature. Anyway I will of course follow up on this and see how we can improve or adjust in order to make it even better. We hope we get the opportunity to welcome you back to us in the future and that you are willing to give us a second chance!

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.