Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hobo Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • Brun pappersetikett med logotyp på hotell Hobo i Stockholm, Sverige
  • Underlägg i kartong med logotyp på hotell Hobo i Stockholm, Sverige

Hobo

Stockholm,  Sverige

Hobo är mer än ett hotell. Med bästa läge mitt i Stockholm kan du bo, äta, hänga, gymma, inspireras och skapa själv eller tillsammans med andra i en kreativ miljö och mycket mer. Välkommen!

Hobo 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,5
av 10
Betyg för Hobo

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
1114 omdömen
5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Rekommenderar HOBO hotell!

den 26 april 2024, Norrbottens län, Sverige, ladyu39

Toppenhotell! Bott på HOBO ett par gånger och fått ett mycket trevligt bemötande av personalen. Nu senast möjlighet till tidigare incheckning. Frukosten är kanon och frukostrestaurangen är väldigt my…

Toppenhotell! Bott på HOBO ett par gånger och fått ett mycket trevligt bemötande av personalen. Nu senast möjlighet till tidigare incheckning. Frukosten är kanon och frukostrestaurangen är väldigt mysig och har en fantastisk utsikt över Stockholm. Ett personligt hotell med fina och bra rum! Centralt läge vid Sergels torg, Gallerian och T-centralen.
Läs mer
5

Toppenservice & fräscht rum

den 18 mars 2024, , sofie12341234

Incheckningen gick smidigt och jag blev positivt överraskad av en uppgradering till ett rum med högre standard än jag bokat (jättetacksam än en gång!!). Frukosten är fräsch och varierad. Jättetrevlig…

Incheckningen gick smidigt och jag blev positivt överraskad av en uppgradering till ett rum med högre standard än jag bokat (jättetacksam än en gång!!). Frukosten är fräsch och varierad. Jättetrevlig personal!
Läs mer
5

Mycket trevligt och prisvärt!

den 13 mars 2024, Västerås, Sverige, anilgran

Mycket trevligt och rent hotell. Trevligt bemötande vid incheckning, rena hissar och en fräsch doft i korridoren gav ett väldigt positivt första intryck. Rummet, som låg på våning 12, var rent och mod…

Mycket trevligt och rent hotell. Trevligt bemötande vid incheckning, rena hissar och en fräsch doft i korridoren gav ett väldigt positivt första intryck. Rummet, som låg på våning 12, var rent och modernt med en härlig utsikt över Stockholm. Sköna sängar. Även om det var lite krångligt att hitta till frukosten var den utöver det vanliga. Allt kändes väldigt fräscht. Rent på alla bänkar, mycket färsk frukt och ingen ost med intorkade kanter i sikte. Ett extra plus för den japanska touchen på frukosten med bland annat misosoppa.
Läs mer
5

Fantastisk frukost. Mycket sköna sängar.

den 4 mars 2024, , Malinda J

Frukosten har allt, från vegan och smoothie till bacon och japanska rätter. Med en fantastisk utsikt på översta våningen. Mycket sköna sängar och tyst och lugnt. Trevlig reception och bar. Välkomnande…

Frukosten har allt, från vegan och smoothie till bacon och japanska rätter. Med en fantastisk utsikt på översta våningen. Mycket sköna sängar och tyst och lugnt. Trevlig reception och bar. Välkomnande med kaffe vid receptionen.
Läs mer
5

Trevlig överraskning

den 18 februari 2024, , anki2024

Sov här i samband med besök på Hamburger Börs. Toppenläge, skön atmosfär och trevlig personal. Takbaren har härlig utsikt och frukosten serveras också med strålande utsikt. Rummet var välplanerat och…

Sov här i samband med besök på Hamburger Börs. Toppenläge, skön atmosfär och trevlig personal. Takbaren har härlig utsikt och frukosten serveras också med strålande utsikt. Rummet var välplanerat och välisolerat. Återkommer gärna!
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.