Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige
  • Standard enkelrum säng med sänglampa och kuddar på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand är en hotellpärla mitt i Sundsvalls unika stenstad. Bo enstaka minuter från stadskärnan där restauranger, butiker och reseförbindelser finns. Varje kväll bjuder vi våra gäster på kvällsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,2
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
897 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
2

Varmt, dålig mat och noll kommunikation.

den 28 juli 2023, Karlstad, 304karinp

Vid bokning ringde jag för att säkerställa att de rumsbehov vi har skulle kunna tillgodoses. Fick till svar att jag själv skulle boka på nätet och skicka meddelande till hotellet så det gjorde jag. Vi…

Vid bokning ringde jag för att säkerställa att de rumsbehov vi har skulle kunna tillgodoses. Fick till svar att jag själv skulle boka på nätet och skicka meddelande till hotellet så det gjorde jag. Vid ankomst var det ingen som noterat mitt meddelande. Dock gjorde receptionisten sitt yttersta för att hjälpa oss så stor eloge för det. Väl i rummen var det otroligt varmt. Tyvärr hade jag missat att det saknades luftkonditionering. Vi fick låna fläktar som hjälpte något, stackars receptionen som då blev utan sin fläkt. Vid middagen fanns knappt någon mat kvar när vi kom och inte heller anpassat efter allergier trots att jag uppgett allergier i kontakt med hotellet innan ankomsten vilket de bekräftade på mail. Personalen i köket förstod inte vad jag sa och försökte inte heller hjälpa till. Total besvikelse då det var ett av skälen till att vi valde detta hotell. Bara att ge sig ut på stan och leta efter mat. På natten var det väldigt lyhört från gatan och pga värmen behövde vi ha fönstret öppet. Ska jag ens gå in på frukosten? Bacon var så bränt och gick knappt att äta. Konstig smak på äggröran. Uselt utbud avseende allergikost trots att vi hört av oss innan. Kaffet var okej och frukostpersonalen var trevlig. Överlag ett otroligt slitet och ofräscht hotell, för några år sedan var det fint men inte nu längre. Toaletten var inte ordentligt städad, urinfläckar på kaklet bredvid toaletten tillexempel. Tyvärr lever inte detta hotell upp till sitt namn.
Läs mer
5

Hotell med charm mitt i stan.

den 27 juli 2023, , clasmunther

Bra service, gott kvällsmåltid samt utmärkt frukost inkluderat i priset. Möjlighet att träna och basta är ett fint komplement till mycket sköna sängar för god komfort. Till allt detta är hotellet cent…

Bra service, gott kvällsmåltid samt utmärkt frukost inkluderat i priset. Möjlighet att träna och basta är ett fint komplement till mycket sköna sängar för god komfort. Till allt detta är hotellet centralt beläget, vilket skapar förutsättningar till promenader och upptäcka Sundsvall.
Läs mer
3

Ok hotell med bra läge!

den 22 juli 2023, Stockholm, Sverige, kbrams587033

Detta hotell ligger centralt och bra och med ett lugnt läge. Bra frukost. Rent och rymligt rum men med en ej funktionell badrumsdesign. Glasdörr med starkt ljus- och ljudgenomsläpp störde! God kväl…

Detta hotell ligger centralt och bra och med ett lugnt läge. Bra frukost. Rent och rymligt rum men med en ej funktionell badrumsdesign. Glasdörr med starkt ljus- och ljudgenomsläpp störde! God kvällsmåltid men vi saknade soppan!
Läs mer
3

Helt ok hotell för en övernattning på resande fot

den 21 juli 2023, Eskilstuna, Sverige, HansenIdaa

Vi bokade ett deluxe rum. Storleksmässigt var vi jättenöjda då hela familjen fick plats utan problem samt att det fanns rum för barnet att leka på. Frukosten var vi också nöjda med, en standard hotell…

Vi bokade ett deluxe rum. Storleksmässigt var vi jättenöjda då hela familjen fick plats utan problem samt att det fanns rum för barnet att leka på. Frukosten var vi också nöjda med, en standard hotellfrukost. All personal var hjälpsam under vistelsen och en välkomst-lapp skriven av städerskan (?) var så uppskattat. Förbättringsförslag: rummet var lite slitet och väggarna fläckiga på sina ställen. Det stod två lappar i rummet att man skulle kontakta personalen för att ändra temp i rummet då det inte gick att göra själv. När vi tog kontakt, då det var väldigt varmt i rummet, sa de att det systemet inte fungerade nå bra och vi fick en fläkt istället. Ta bort lapparna. Middagen var sådär. Thai kycklinggryta. Olika salladstillbehör räddade middagen. Allt som allt; helt ok hotell för en övernattning på resande fot.
Läs mer
3

Har varit bättre.

den 19 juli 2023, Umeå, Sverige, Hellan81

Jag har bott på hotellet flera gånger tidigare. Sist var för fyra år sedan. Tyvärr har standarden på måltider och rum blivit sämre sedan dess. Så kändes atmosfären varm och lyxig. Läget är fantastisk…

Jag har bott på hotellet flera gånger tidigare. Sist var för fyra år sedan. Tyvärr har standarden på måltider och rum blivit sämre sedan dess. Så kändes atmosfären varm och lyxig. Läget är fantastiskt och byggnader mycket vacker. Rummet jag bodde på var slitet med flagnad färg runt dörrposterna och väldigt dammigt. Kaffemaskinen som är "lyxen" på rummet var smutsig och utbudet på kapslar minimal. Till middag serverades korv stroganoff med ris som enda alternativet. Som förälder och vuxen är det något man ätit rätt så mycket, och inte det man vill ha när man bor på hotell. Jag bodde på ett superior dubbelrum och det jag betalade, med medlemsrabatt på några hundra kronor, var fortfarande för högt för standarden på rummet. Personalen är behållningen på hotellet. De är vänliga och hjälpsamma mot alla, stora som små. De möter ens blick och hejar, så man känner sig välkommen och sedd.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.