Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige
  • Standard enkelrum säng med sänglampa och kuddar på Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Collection Hotel Grand är en hotellpärla mitt i Sundsvalls unika stenstad. Bo enstaka minuter från stadskärnan där restauranger, butiker och reseförbindelser finns. Varje kväll bjuder vi våra gäster på kvällsmat.

Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,9
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4,5
904 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
4

VAR DET PRISVÄRT, de är frågan

den 30 mars 2024, Katrineholm, Sverige, ninawirenborg

Trevligt hotell med flera ➕Personalen som tog emot oss och betalande parkering(kaos och trångt m krångel ) var Guld .. verkligen jättebeötande 🙏Gott kaffe till Fikat 15.00 efter incheckning …ljumna w…

Trevligt hotell med flera ➕Personalen som tog emot oss och betalande parkering(kaos och trångt m krångel ) var Guld .. verkligen jättebeötande 🙏Gott kaffe till Fikat 15.00 efter incheckning …ljumna wienerbröd…Jättefräsch soppa, sallad och varmrätt 🙏✔️jättegott …… men där det tyvärr under vår vistelse fanns några➖ . -ombyggnation/restaurering av hotellet pågick vilket påverkade oss kunder som bokat en hotellvistelse (inget billigare pga det?!) ……. När vi besökte hotellet var ordinarie matsal stängd vilket medförde att vi som bokat fick ”FIKA” och ”Kvällsmat” i entrén(bord fanns nära ytterdörren som gjorde att vi frös)🥶 . samt att det var flertalet familjer med ungdomar som skulle åka slalom eller störtlopp i nån form av Cup eller så som bodde på hotellet under påsken …… långt ifrån en lugn & fin frukost efter vår övernattning eftersom det var mkt stress & kaos för både föräldern o barnen …. jag observerade att hotellet hade ”hundrum” när jag bokade men kunde aldrig föreställa mig att gästerna kunde få ta med sin hund i frukostrestaurangen ?! (vilket var skidåkande föräldrarna hade) …… men Nej där har gästens hund INGET att göra ✔️ . Rummet var fint samt Rituals produkter i duschutrymmet….Golvet i duschen var dock såphalt !! och ingen golvskrapa eller golvhandduk så vi fick offra den ena handduken som matta ,,, saknade dock hel bädd 160-180 då vi fick 2st enkelsängar.
Läs mer
4

2024-02-18 - 2024-02-20

den 21 februari 2024, Arbrå, Sverige, Nille2024

Trevlig personal med bra nivå på bemötandet. Jättefin frukost där jag uppskattade isen runt produkterna för att säkerställa kylan. Middagen var också riktigt bra och i min smak. Lite få ölsorter att v…

Trevlig personal med bra nivå på bemötandet. Jättefin frukost där jag uppskattade isen runt produkterna för att säkerställa kylan. Middagen var också riktigt bra och i min smak. Lite få ölsorter att välja på i baren. Bra matsal och gemensamhetsutrymmen. Saknar dock bastun.
Läs mer
5

Bra hotell men usel middag

den 7 februari 2024, Gavle, Sweden, Pierre G

Fantastiskt skön säng, härliga kuddar och täcke. Väldigt lyhört från en skrikig krog utanför, kunde inte somna förrän framåt kl: 03:00-03:30 när det tystnade på gatan. Usel kvalitet på middagen en a…

Fantastiskt skön säng, härliga kuddar och täcke. Väldigt lyhört från en skrikig krog utanför, kunde inte somna förrän framåt kl: 03:00-03:30 när det tystnade på gatan. Usel kvalitet på middagen en av dagarna! Middagen på fredagen var usel, wallenbergare som smakade leverbiff och såg ut att vara halvfabrikat, potatishalvorna var så dåligt tillagade så dom var stenhårda och tom råa och kalla i mitten eller egentligen nästan hela potatisen förrutom yttersta 2mm ungefär.
Läs mer
5

Service utöver det vanliga

den 18 december 2023, , fredrikk812

Kan inte annat än rekomendera detta hotell. Trotts att jag va sen och tappat min legitimation löste personalen detta på ett så proffsigt sätt. Jag har bott på hotell i hela sverige och aldrig stött på…

Kan inte annat än rekomendera detta hotell. Trotts att jag va sen och tappat min legitimation löste personalen detta på ett så proffsigt sätt. Jag har bott på hotell i hela sverige och aldrig stött på sådan service och förståelse. Är ni i sundsvall ska ni bo här. Tack!
Läs mer
4

Central och bra hotell

den 29 oktober 2023, , Sören B

Mitt i byn. Centralt med dyr parkering. Välj gatuparkering istället som är gratis på natten. Lite äldre hotell med inredning därefter. Tyvärr fungerade inte nyckelsystemet så varje gång vi skulle till…

Mitt i byn. Centralt med dyr parkering. Välj gatuparkering istället som är gratis på natten. Lite äldre hotell med inredning därefter. Tyvärr fungerade inte nyckelsystemet så varje gång vi skulle till rummet behövde en personal följa med och öppna. Bekväma sängar med läslampa. Äldre TV med få kanaler och ingen ChromeCast. Wifi fungerade bra. Trevligt rum men svårt att få rummet varmt. Tyvärr något lyhört. God frukost med mycket att välja på. Middagen var riktigt bra.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.