Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Clarion Hotel® Sundsvall 0 5
Omdöme från TripAdvisor  
Living Room

Mitt i hjärtat av Clarion Hotel Sundsvall välkomnar vi dig att slå dig ner i vårt vardagsrum som om det vore ditt. Här inne träffas och trivs alla sorter och vår ambition är att du då och då ska känna att du mycket hellre hänger här än hemma hos dig själv.

En vibrerande mötesplats för alla tillfällen

I vårt vardagsrum kan du förlora dig med en rykande kopp kaffe, låta dig inspireras av alla människor som går förbi, njuta av god gastronomi och härlig dryck från våra restauranger och barer samt vara en självklar del av skådespelet i hotellet.

Ta in stunden i de designade sofforna och välj din vibe för dagen. Är det här det självklara efter-jobbet-hänget sker eller väljer du att lobbyjobba en heldag med närheten till kaffemaskinen och en riktigt härlig lunch?

Dagens lunch

Vi serverar lunch i Living Room måndag-fredag kl. 11.30 - 13.30. Nyfiken på vad du kan äta? Kika in här på vår Instagram där vi delar varje vecka! Vid större lunchsällskap ber vi dig boka i förväg för att säkerhetsställa att ni får plats i restaurangen på önskad tid. Boka via reservations.cl.sundsvall@strawberry.se

Vi ses i Living Room!

Lunch

Måndag-fredag: 11.30 - 13.30

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.