Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Se alla hotell i Sundsvall, Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall - ett spektakulärt och elegant hotell precis intill Selångersån mitt i Sundsvalls stadskärna. Här hittar du en pool på taket, restaurang, bar, stora konferenslokaler och mysiga rum som ger dig känslan av att komma hem.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,4
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,4
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Sundsvall

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
140 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4,5
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
5

Rekommenderar verkligen det här hotellet.

den 17 mars 2024, , sandraH2532UU

Personalen är väldigt trevliga och serviceinriktad. Mycket gott att välja på till frukost. Trevliga rum med Rituals produkter. Min man som har ryggproblem upplevde att hans sida på sängen var för mjuk…

Personalen är väldigt trevliga och serviceinriktad. Mycket gott att välja på till frukost. Trevliga rum med Rituals produkter. Min man som har ryggproblem upplevde att hans sida på sängen var för mjuk. Men överlag är vi väldigt nöja med hotellet. Vi har bott där förut och återkommer mer än gärna igen.

Svar från ägaren

den 2 maj 2024

Stort tack för din recension och fina ord om vår personal och vårt hotell. Vi ser fram emot att få välkomna er tillbaka igen!

Läs mer
5

Dammigt rum

den 9 mars 2024, Sundsvall, Sverige, patte76

Dammigt rum Fick vänta på förrätten och servitrisen kom och bad om ursäkt för hon hade glömt bort oss sen fick vi även vänta på maten 1 timme och ingen ursäkt fick vi, blev dåliga i magen och fick spr…

Dammigt rum Fick vänta på förrätten och servitrisen kom och bad om ursäkt för hon hade glömt bort oss sen fick vi även vänta på maten 1 timme och ingen ursäkt fick vi, blev dåliga i magen och fick springa på toaletten flera gånger under natten så det var inte kul alls

Svar från ägaren

den 27 april 2024

Tack för din vistelse hos oss och för din recension här på Tripadvisor. Tråkigt att läsa att rummet var dammigt, så ska det naturligtvis inte vara. Att ni dessutom fick vänta på mat var inte bra, detta brukar vi vanligtvis kompensera om det inträffar. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss och att vi då erbjuder dig en bättre upplevelse.

Läs mer
5

Jobbresa

den 6 mars 2024, Skellefteå, Sverige, MCStaffe

Ett väldigt trevligt hotell nära Sundsvalls centrum. Fantastisk frukost efter en natt i skön säng. Parkeringshus runt hörnet underlättar när man reser med bil. jag kommer med all säkerhet att återkomm…

Ett väldigt trevligt hotell nära Sundsvalls centrum. Fantastisk frukost efter en natt i skön säng. Parkeringshus runt hörnet underlättar när man reser med bil. jag kommer med all säkerhet att återkomma.

Svar från ägaren

den 27 april 2024

Stort tack för din fina recension! Roligt att läsa att du hade en fin upplevelse hos oss. Jag hoppas att vi får se dig här snart igen!

Läs mer
5

Pelle

den 3 mars 2024, Hudiksvall, Sverige, polsso663680

Min första men defensivt inte min sista vistelse på detta Hotel! Isärklass det bästa jag bott på i Sundsvall. Har inget jag skulle vilja ändra på om jag ägde och drev detta hotell och allra mins de an…

Min första men defensivt inte min sista vistelse på detta Hotel! Isärklass det bästa jag bott på i Sundsvall. Har inget jag skulle vilja ändra på om jag ägde och drev detta hotell och allra mins de anställda som var fantastiska👌

Svar från ägaren

den 27 april 2024

Tack Pelle för din vistelse hos oss ! Vi är verkligen tacksamma och glada för din fina recension här på Tripadvisor. Välkommen tillbaka :)

Läs mer
4

Lyxig utan lyx rummet var en besvikelse vad det gäller sängar och interiör samt att dörren på toa var dålig.

den 7 februari 2024, , sasen658465

Dåliga sängar med för stora bäddmadrasser. Dörren till toa öppnade sig hela tiden och gick inte att låsa. Duschmunstycket det man håller i hand läckte överallt så sprutade runt. Bara 1 bubbelvatten sk…

Dåliga sängar med för stora bäddmadrasser. Dörren till toa öppnade sig hela tiden och gick inte att låsa. Duschmunstycket det man håller i hand läckte överallt så sprutade runt. Bara 1 bubbelvatten ska vara minst 2 eftersom vi var det.

Svar från ägaren

den 1 mars 2024

Tack för din vistelse hos oss och stort tack för din återkoppling som vi naturligtvis följer upp. Jag hoppas att vi får se dig som gäst framöver igen och att vi då lyckas överträffa dina förväntningar.

Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.