Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Selma Spa Sunne ,  Sverige

Se alla hotell i Sunne, Sverige

Selma Spa

Sunne,  Sverige

Välkommen till Selma Spa i värmländska Sunne. Vi erbjuder avkoppling, träning, spabehandlingar, god mat & dryck - allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar för vår planet och alla oss som bor här.

Selma Spa 3,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,5
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,5
av 10
Betyg för Selma Spa

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Väkommen till Selma Spa! Här har vi samlat svaren på våra gästers vanligaste frågor. Vår reception är öppen dygnet runt, tveka inte att fråga oss om det är något du funderar på.

Parkering

Vi har en stor parkering precis utanför hotellet där du som gäst kan parkera kostnadsfritt, finns även möjlighet att ladda elbil.

Bagagerum 

Selma Spa erbjuder bagageförvaring innan incheckning och efter utcheckning.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har kostnadfritt wifi.

Tillgång till spaområdet

 När man är gäst hos oss så ingår alltid en spatid ner natt, Vi gör det för att säkerställa att vi levererar den allra bästa spaupplevelsen och att alla våra gäster ska kunna slappna av och njuta av vårt spaområde.vid mån av plats kan man lägga till fler spatider till en kostnad.

Barn och yngre gäster på Selma Spa

Vårt spa är i utgångspunkt inte barnanpassat, förutom vissa utvalda familjeveckor. Då fyller vi hotellet med massor av aktiviteter som är anpassade för våra yngre besökare. Under familjeperioderna får barn vistas i spaområdet (pooler, bastur, omklädningsrum osv.) mellan kl. 07.00-09.00 eller 09.00- 11.00 eller 12.00-15.00. Övriga tider är åldersgränsen 16 år.

Kontantfritt hotell

Selma Spa är ett kontantfritt hotell. För oss som arbetar på hotellet innebär det en säkrare arbetsplats då det minskar risken för rån och motverkar kriminell verksamhet. Då får vi mer tid till våra gäster. För gäster och besökare innebär det en trygghet genom en snabb och säker betalning. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort. Kontakta oss om du har frågor.

In- och utcheckning

Incheckning

Från kl 15.00

Utcheckning

Privatgäst:         11.00
Konferensgäst: 10.00

Sen utcheckning kan köpas till 
i mån av plats. 

Frukost

Måndag - Fredag: 06.30-09.30
Lördag- Söndag 07.00-10.00

Lunch

Alla dagar 

12.00-14.00 

Lobbybaren

Alla dagar

12.00 - sent 

Spa & Gym

Spaavdelningen

Måndag - Söndag 07.00-21.30

Gym

Alla dagar 06.00-22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och helgdagar. Vänligen kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.