Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Uppsala Uppsala ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Uppsala

Uppsala,  Sverige

Välkommen till det mysiga och personliga hotellet med det perfekta läget i Uppsala. När du bor hos oss har du närhet till allt som staden har att erbjuda. Frukost, fika och kvällsmat är alltid inkluderat i rumspriset.

Clarion Collection® Hotel Uppsala 4 5
Omdöme från TripAdvisor  

På Clarion Collection Hotel Uppsala välkomnas ni av en hemtrevlig miljö i en historisk byggnad. Det centrala läget med närhet till Uppsalas alla attraktioner, fika och kvällsmat som ingår varje dag, samt perfekta möteslokaler gör att hotellet har något att erbjuda till alla!

Centrala Uppsala precis utanför dörrarna

När ni bor på Clarion Collection Hotel Uppsala har ni ett idealiskt läge för att utforska staden. Trendiga restauranger och butiker ligger bokstavligen runt hörnet och sevärdheter som slottet, den kända domkyrkan och huvudgatan ligger bara några minuter bort.

Clarion Collection Hotel Uppsalas goda läge gör det enkelt för er att nå hotellet oavsett om ni promenerar, åker bil eller kollektivtrafik. Uppsala centralstation ligger bara 200 meter från hotellet.

Hemtrevligt och bekvämt - fika och kvällsmat ingår varje dag

På Clarion Collection Hotel Uppsala erbjuds en hemtrevlig miljö och ett glatt bemötande från personalen. I våra smakfullt inredda hotellrum bor ni bekvämt och ni startar er dag med en utsökt frukostbuffé. Vår mysiga restaurang erbjuder klassiska rätter och drinkar. Fika och kvällsmat är alltid inkluderat när du bor hos oss!

Gym och relax

Vårt gym, som är kostnadsfritt för hotellets gäster, är utrustat med moderna träningsmaskiner, löpband och lösa vikter. För dig som önskar lite extra avkoppling är det även möjligt att varva ner i en torrbastu eller ångbastu i vår nyrenoverade relaxavdelning. Slå dig ner i den inbjudande loungen med lite frukt och något gott att dricka i en harmonisk atmosfär. 

Moderna lokaler för alla möten

Du är mer än välkomna att genomföra möten och konferenser på hotellet, vare sig ni övernattar eller inte. Våra möteslokaler passar alla sorters möten - från mindre, intensiva möten och seminarier till konferenser och större event. Vår proffsiga personal guidar er genom planeringsprocessen och säkerställer att mötet/konferensen blir en succé!

Vårt centrala läge gör ert möte på Clarion Collection Hotel Uppsala bekvämligt. Våra parkeringsytor underlättar för er att komma med bil och åker du från utlandet tar det endast 17 minuter till/från Arlanda flygplats med tåg. Stockholm City ligger ungefär en timme bort.

Ta en drink eller två i lobbybaren

Kom ner till vår lobbybar och koppla av med en öl, ett glas vin eller något enklare att äta från barmenyn. Vi utlovar en hög nivå av hygge!

Ett hotell med historia

Hotellbyggnaden härstammar från 1950-talet och byggdes initialt som ett hus för hantverkare. Det gick under namnet 'Hantverkshuset'. Vi har medvetet valt att bevara och hedra denna byggnads historia. Husets ursprungliga 18 hantverkare och dess yrken finns representerade i symboler och autentiska föremål runt om på hotellet, speciellt i konferensrummen. I receptionen och restaurangen finns allt från smides- och glaskonstverk till kopparrör, allt relaterat till hantverkarnas historia. 

Enligt gammal god svensk byggnadsmästartradition gömdes ett blyförslutet kopparskrin någonstans i husets grundfundament. Detta skrin är nu återfunnet och återigen inmurat, denna gång är det dock synligt och belyst för våra gäster vid receptionen. Traditionen förs vidare!

Kontakt

  • Storgatan 30 753 30 Uppsala , Sverige

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Uppsala C

Till/från Arlanda flygplats

Tåg till/från Uppsala C tar 17 min

Taxi

Vi rekommenderar Uppsala Taxi, telefon +46 18 100 000

Om Clarion Collection Hotel Uppsala

Antal rum

95 st

Antal konferensrum

5 st

Avstånd till flygplats

Arlanda flygplats: 35 km,
17 min med tåg,
ca 30 min med bil.

Avstånd till Uppsala C

200 meter

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.