Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Se alla hotell i Varberg, Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Välkommen till en hotellpärla i centrala Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger nära både Varberg station och strandpromenaden. Som gäst hos oss får du frukost, fika och kvällsmat - det ingår!

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Fregatten

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
812 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Här finns allt!

den 3 mars 2024, , Departure21193101955

Bra läge nära hamn och centrum. Full service med bl.a fri tillgång till välutrustat gym. Stora, ljusa rum med bra ljudisolering och fint badrum. Personal tillmötesgående och trevlig. Ett välkomnnande…

Bra läge nära hamn och centrum. Full service med bl.a fri tillgång till välutrustat gym. Stora, ljusa rum med bra ljudisolering och fint badrum. Personal tillmötesgående och trevlig. Ett välkomnnande hotell som man gärna återvänder till.
Läs mer
5

Hotellpärlan

den 22 januari 2024, Kungsbacka, Sverige, N7704FKkennethw

Hotellet är en pärla vid ett besök i Varberg. Ligger centralt, har bra parkeringsytor runt om, trevligt med att fika serveras klockan 15 och på kvällen en utmärkt middagsbuffé. Allt ingår till ett vet…

Hotellet är en pärla vid ett besök i Varberg. Ligger centralt, har bra parkeringsytor runt om, trevligt med att fika serveras klockan 15 och på kvällen en utmärkt middagsbuffé. Allt ingår till ett vettigt pris.
Läs mer
5

Inget lyxhotell men Familjärt och mycket trivsamt

den 21 januari 2024, , E1474CJlinab

Hotellet får högsta betyg! Ska man summera upplevelsen allt ifrån bokning till utcheckning, så är detta en av de bästa topp-10 hotellvistelserna vi har haft. Allt gick så smidigt från bokning till utc…

Hotellet får högsta betyg! Ska man summera upplevelsen allt ifrån bokning till utcheckning, så är detta en av de bästa topp-10 hotellvistelserna vi har haft. Allt gick så smidigt från bokning till utcheckning. Snabb respons på frågor via Mail innan ankomst. Lite mindre, Familjärt, rent och fräscht hotell med mycket trevlig och serviceminded personal som gör allt för att du ska trivas under din vistelse. Stor frukostbuffé med både varma och kalla rätter. Extra plus för den goda och vällagade middagen som serveras mellan 18-21 varje kväll, och dessutom ingår i rumspriset. Kan varmt rekommendera detta hotell, du kommer inte att bli besviken. Vi kommer garanterat att boka här igen när vi har vägarna förbi.
Läs mer
5

Vinterbad i Varberg

den 7 januari 2024, Göteborg, Sverige, John_Servicetekniker

Toppen bemötande, hundarna fick en påse välkomst godis på rummet. Personalen fick oss att känna oss välkomna hem till dem. Kvällsmaten är toppen, lite sallad, soppa och en huvudrätt, lagom variation.…

Toppen bemötande, hundarna fick en påse välkomst godis på rummet. Personalen fick oss att känna oss välkomna hem till dem. Kvällsmaten är toppen, lite sallad, soppa och en huvudrätt, lagom variation. Från rummen mot järnvägen ser och hör man tågen åka förbi, men det är inte speciellt störande. Hög sovkomfort i sköna sängar med några olika kuddar att variera mellan. Inte kallt eller dragit då blåste lite gran och var 13 grader kalt ute. Vi kommer tillbaka, Varberg har blivit vårt favorit resmål.
Läs mer
5

Må som en prins

den 3 januari 2024, Falkenberg, Sverige, michaelhns26

Lugnt och fint, moderna rum samt hela hotellet, perfekt spa och magnifik frukost med allt man önska sig. Trevlig och uppmärksam personal som gjorde allt för att man skulle trivas som en prins. Fint ru…

Lugnt och fint, moderna rum samt hela hotellet, perfekt spa och magnifik frukost med allt man önska sig. Trevlig och uppmärksam personal som gjorde allt för att man skulle trivas som en prins. Fint rum med kyl.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.