Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Se alla hotell i Varberg, Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Välkommen till en hotellpärla i centrala Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger nära både Varberg station och strandpromenaden. Som gäst hos oss får du frukost, fika och kvällsmat - det ingår!

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

9,0
av 10
Betyg för Clarion Collection® Hotel Fregatten

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Omdöme från TripAdvisor

4
803 omdömen
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Trevlig personal och ett bra hotell

den 3 september 2023, Stockholm, Sverige, Q352DTthomas

Alltid trevligt att komma till Hotell Fregatten och möta dess proffsiga personal. Närheten till Varbergs centrum är ett plus och till havet bara några stenkast. Frukosten är helt OK men middagen kan g…

Alltid trevligt att komma till Hotell Fregatten och möta dess proffsiga personal. Närheten till Varbergs centrum är ett plus och till havet bara några stenkast. Frukosten är helt OK men middagen kan göras mycket bättre och fantasifullare.
Läs mer
4

Kanon

den 29 augusti 2023, Helsingborg, Sverige, 916nicklasj

Bott på detta hotell många gånger sista året. Alltid trevlig personal, alltid fina rum, alltid kanonbra mat. Enda minuset är om man får ett rum under gymmet då man lätt hör dunsandet från löpbanden me…

Bott på detta hotell många gånger sista året. Alltid trevlig personal, alltid fina rum, alltid kanonbra mat. Enda minuset är om man får ett rum under gymmet då man lätt hör dunsandet från löpbanden men det avtar ändå runt 22.00 så det stör inte så mycket om man inte vill ha det helt tyst.
Läs mer
2

Uselt utbud med mat, ok hotell att bo på.

den 6 augusti 2023, Lilla Edet, Sverige, Sunshine58350000029

Helt ok hotell att bo på. Vi köpte paket med att det ingick frukost, fika och kvällsmat. Fikan bestod av en kaka och kaffe och te. Uselt utbud. Även kvällsmaten var en stor besvikelse. Det stod att de…

Helt ok hotell att bo på. Vi köpte paket med att det ingick frukost, fika och kvällsmat. Fikan bestod av en kaka och kaffe och te. Uselt utbud. Även kvällsmaten var en stor besvikelse. Det stod att det skulle finnas soppa, sallad och varmrätt. Vid servering fanns ingen soppa och ett ytterst litet utbud av sallad till varmrätten, vilken i sin tur bestod av laxbiffar, potatis och sås, samt bröd med tillbehör. Det var, liksom vi, flera barnfamiljer på plats. Jag gick och frågade en ung kille i baren om det fanns alternativ för barnen att äta. Han svarar nej, finns endast vegetariskt alternativ också. USELT!!! Inte ens lite köttbullar, pannkakor eller korv fanns det till barnen. Min treåriga pojke fick äta lite pasta och kyckling från en pastasallad som fanns på salladssidan, men det var ju inte mycket till mat! Blir nog inte att vi bokar igen, åtminstone inte med kvällsmat som ”ingick”!
Läs mer
2

Boka rum med tillräckliga fönster så att du slipper ha belysning på även dagstid!

den 3 augusti 2023, , stefane306

Vi hade bokat ett s.k. superior-rum för 3 nätter. Rummet som mötte oss hade ett smalt fönster mot en uppbyggd innergård med tak över och krävde belysning även under dagen. Inte trevligt mitt under hög…

Vi hade bokat ett s.k. superior-rum för 3 nätter. Rummet som mötte oss hade ett smalt fönster mot en uppbyggd innergård med tak över och krävde belysning även under dagen. Inte trevligt mitt under högsommaren! Vi valde att checka ut redan efter 2 nätter! Vi hörde att vissa andra rum på hotellet helt saknar fönster! Slutsats: Var noggrann med vilket sorts rum du bokar på det här hotellet!
Läs mer
3

Helt ok

den 25 juli 2023, somewhere over the rainbow, bellasresa

Rummet var bra städat, fräscht badrum. Trevlig personal. Rummet var något slitet. Det var märken på väggen och en stor svart fläck på kortsidan av skrivbordet. Maten var helt ok. Trevlig personal.

Rummet var bra städat, fräscht badrum. Trevlig personal. Rummet var något slitet. Det var märken på väggen och en stor svart fläck på kortsidan av skrivbordet. Maten var helt ok. Trevlig personal.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.2.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.