Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Comfort Hotel® Västerås Västerås ,  Sverige

Se alla hotell i Västerås, Sverige

Comfort Hotel® Västerås

Västerås,  Sverige

Bo smart till ett schysst pris i centrala Västerås precis bredvid centralstationen. Vi har hotellrum för två till åtta personer, en stor lobby med en barception som är öppen dygnet runt, tvättstuga och ett modernt gym. Vi ses på Comfort Hotel Västerås!

Comfort Hotel® Västerås 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,6
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,6
av 10
Betyg för Comfort Hotel® Västerås

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Omdöme från TripAdvisor

4
248 omdömen
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4,5
Rum
4,5
Renlighet
3

Tommy

den 5 mars 2024, , tommyZ5443YK

Bokade parkering via länk från bokningen för 270:-/2dgr, väl på plats insåg vi att det fanns en väldigt stor kommunal parkeringsplats för 90:-/2dgr som dessutom erbjöd flertalet platser närmare hotell…

Bokade parkering via länk från bokningen för 270:-/2dgr, väl på plats insåg vi att det fanns en väldigt stor kommunal parkeringsplats för 90:-/2dgr som dessutom erbjöd flertalet platser närmare hotellet. Ingen kyl på rummet! Trevlig personal.
Läs mer
4

Prisvärt hotell

den 27 februari 2024, Stockholm, EvaStockholm

Detta är ett trevligt hotell med utmärkt läge vid järnvägsstationen med både restauranger och shopping på gångavstånd. Vi bodde i ett rymligt tvåbäddsrum. Frukosten var god och personalen jättetrevlig…

Detta är ett trevligt hotell med utmärkt läge vid järnvägsstationen med både restauranger och shopping på gångavstånd. Vi bodde i ett rymligt tvåbäddsrum. Frukosten var god och personalen jättetrevlig. Det finns tvättmaskin på hotellet för dem som stannar länge.
Läs mer
1

Nonchalant receptionist

den 23 november 2023, , 206hassew

Kom lite tidigt vid 1330 och försökte få tillgång till rummet för att hinna byta kläder inför ett kvällsmöte. Receptionisten snäste snabbt av mig att incheckning gällde från 1500 och hon inte kunde or…

Kom lite tidigt vid 1330 och försökte få tillgång till rummet för att hinna byta kläder inför ett kvällsmöte. Receptionisten snäste snabbt av mig att incheckning gällde från 1500 och hon inte kunde ordna något åt mig. Satte mig och jobbade genom några saker då jag till min förvåning såg att flera blev incheckade utan problem av en annan receptionist. Jag gick tillbaka och försökte på nytt. Tyvärr fick jag samma samma svar av min tidigare receptionist. Kom tillbaka sent på kvällen och fick mitt rum som var som en kall bunker utan några större bekvämligheter. Frukosten var rätt ok förutom mörkret i matsalen och trängseln vid frukostbuffén. Vill man betala dyrt med närheten till city så välj detta hotel. Här finns ingen servicekänsla för fem öre. Tur att det finns andra hotel i stan.
Läs mer
4

Ok

den 2 november 2023, Borås, Sverige, Peter A

Helt ok hotell med närhet till centrastationen. Städningen var väl en förbättringspotential här. Att inte lägga på trasiga lakan och göra rent toan innan nästa gäst kan jag tycka man borde se. Men övr…

Helt ok hotell med närhet till centrastationen. Städningen var väl en förbättringspotential här. Att inte lägga på trasiga lakan och göra rent toan innan nästa gäst kan jag tycka man borde se. Men övrigt helt ok.
Läs mer
5

Super

den 15 oktober 2023, , Andreas G

Mycket mysigt hotell och superbra service, ligger väldigt praktiskt jämfört med stan. Vi var där över min födelsedag vilket inte gick obemärkt förbi, både med grattishälsningar och en godispåse på rum…

Mycket mysigt hotell och superbra service, ligger väldigt praktiskt jämfört med stan. Vi var där över min födelsedag vilket inte gick obemärkt förbi, både med grattishälsningar och en godispåse på rummet.
Läs mer

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.