Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alla hotell i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, inomhuspool och Gotlands mest passionerade personal. Vi är ett kontantfritt hotell.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

7,7
av 10
Betyg för Clarion Hotel® Wisby

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2026

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2026.

Fira in julen i hjärtat av Visby!

Välkomna in i värmen hos oss på Clarion Hotel Wisby

När mörkret rullar in över Sverige och Gotlandsfåren knatar in i ladorna, börjar brasan spraka på Clarion Hotel Wisby. Efter en dag på Visbys julklädda gator är du välkommen att bjuda med dina vänner, kollegor eller familj på en underbar kväll med ett utsökt julbord och trevligt sällskap i vår restaurang Kaptenshuset. Mätta och belåtna rekommenderar vi att ni avslutar kvällen i juleljusens skimmer i vårt härliga vardagsrum Vinterträdgården med inbjudande musik i julens toner, innan ni kryper ned under täcket i ett av våra mysiga hotellrum.

Bokning och priser

Vare sig ni är en större grupp eller ett mindre sällskap är ni hjärtligt välkomna att fira jul hos oss. Vi har öppet för julbord alla kvällar från 25 november till 18 december för 695 SEK per person. Mindre bokningar för helgkvällar går bra att göra via WaiterAid och resterande bokningar uppskattar vi att ni gör direkt via oss genom att mejla grupp.cl.wisby@strawberry.se, för att vi ska kunna hjälpa er att skapa ert ultimata julminne.

Välkomna till oss!

Boka julbord här

Hör av dig via e-post på grupp.cl.wisby@strawberry.se eller telefon +46- 498 25 75 75 så hjälper vi dig med bokningen av ditt perfekta julbord!

Julbord över hela Sverige

Från norr till söder och för alla prisklasser – Se vårt stora utbud av julbord & julshower här!

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.1.018 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.