Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Clarion Hotel®

76 hotell matchar din sökning

Lägg till ett eller flera hotell till din förfrågan, så kontaktar vi dig.

76 hotell matchar din sökning

Försök med en annan destination

SMALL TALK, BIG BUSINESS

Små möten kan leda till big business. På Clarion Hotel är alla möten individuella och unika. Ett möte mellan två personer är lika viktigt som ett med 3000. Vi erbjuder en inspirerande arena för alla slags möten, oavsett anledning.

Genom att lägga till “det lilla extra”, håller vi deltagarnas koncentration på topp och ökar deras kreativitet. Här gör du allt du inte gör på kontoret. Tillsammans med ditt team.

SOMETHING EXTRA

Genom att lägga till ”det lilla extra” med fokus på personlig service gör vi dina möten extra speciella. Något som ger en energiboost och skapar en positiv vibe för de nya utmaningarna som kommer.

EASY ACCESS

Beläget mitt i city eller vid flygplatser. Nära allt.

OUR MEETING ROOMS

Från superlitet till jättestort, stora bankettsalar eller mindre grupprum. Som passar för allt från bilutställningar och catwalks till presentationer av till exempel nya fusioner. Vi förvandlar våra lokaler till det du vill.

WHAT ABOUT FOOD?

Vi brinner för hållbar mat med lokal och global inspiration. All fisk är MSC/ASC-certifierad och vi använder inte palmolja. Välj från paketen Basic, Some Extra och Let’s Go Crazy.

ACTIVITY MENUS

Vi erbjuder en stor mängd aktiviteter, det bästa sättet att avsluta en lång dag. Allt från zumba, matlagningskurser till skattjakter och mycket mer. Inne eller ute, beroende på årstid och dina önskemål.

CLARION LOVES FEEDBACK

Viktigast av allt, vi bokar alltid ett uppföljningsmöte med dig. De här mötena hjälper oss att bli bättre. Super för oss, och ännu bättre för dig.

THE STORY

Här kan allt hända. Det förutsägbara möter det oförutsägbara. Du skrattar, gråter, tar bra beslut och ibland mindre bra. Du äter, dricker, umgås med kollegorna och dansar. Här gör du allt du inte gör på jobbet. Du har det fantastiskt helt enkelt! Men kanske viktigast av allt, ni kommer bort från kontoret och skapar något, tillsammans.

SMALL TALK, BIG BUSINESS – no matter size or reason, we make it happen.

Läs mindre
76 hotell matchar din sökning
Det var många!

Ett problem uppstod när din förfrågan skulle skickas. Försök igen senare.

Men vi kontaktar dig gärna för att se om vi ordna något som möter dina behov.

Fyll i

Namn

Felaktig e-postadress

Felaktigt telefonnummer

Meddelandet har skickats

3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.