Medlemskap

Partnererbjudanden

Besegra cancer tillsammans med Cancerfonden

Cancerfondens vision är att besegra cancer. Nu kan du donera dina bonuspoäng till deras viktiga arbete. Tack för att du delar med dig! #tillsammans mot cancer

Strawberry och Cancerfonden är stolta samarbetspartners

Oavsett vem du är eller var du bor, så är cancer något som påverkar oss alla. Kanske är det någon du känner, eller så är du själv utsatt. Vi vet alla betydelsen av forskning i kampen mot cancer – både för att kunna förebygga och bota. Att kunna bidra till Cancerfondens viktiga arbete som påverkar så många är något som ligger oss nära hjärtat. Därför kan du som medlem donera dina bonuspoäng till Cancerfonden.

Så här säger Cancerfonden om samarbetet:

Cancerfonden är stolt över att ha Strawberry som samarbetspartner. För Cancerfonden är det viktigt att ha solida samarbetspartners med bra värderingar, som kan dela våra budskap i både ord och handling. Samtidigt vet vi att väldigt många av era gäster vill stötta vårt arbete genom donationer. Nu när detta är möjligt kommer vi att kunna göra ännu mer av det viktiga forsknings- och omsorgsarbetet, samtidigt som vi tillsammans kan rikta fokus mot att förebygga cancer.

Om Cancerfonden

Genom att finansiera den främsta forskningen, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor, arbetar Cancerfonden för att färre ska drabbas och fler ska överleva. Cancerfonden är en fristående, ideell organisation utan statligt stöd. Deras arbete är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag.

Strawberry är stolt samarbetspartner till Cancerfonden. Vi vet att forskning gör skillnad och räddar liv. Tillsammans besegrar vi cancer!

Så donerar du bonuspoäng

Välj själv hur många bonuspoäng du vill ge bort. Du kan skänka från 2 500 poäng, som motsvarar 100 SEK.

Cancerfondens arbete i kampen mot cancer pågår ständigt. Eftersom Cancerfonden är en fristående och ideell organisation är alla donationer, stora som små, viktiga för att arbetet och forskningen ska kunna fortsätta. Du kan bidra genom att donera bonuspoäng, 2 500 poäng motsvarar 100 SEK. Hjälp Cancerfonden med ett bidrag - så att färre drabbas och fler överlever!