Medlemskap
Funken Bar att the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funken Bar - specialiserad cocktailbar på Svalbard

Välkommen till världens nordligaste cocktail- och champagnebar på Funken Lodge på Svalbard. Njut av cocktails, vin, alkoholfria drycker och ett bra urval av champagne i en avslappnad och stämningsfull miljö.

Årgångsviner och exklusiv champagne

Med ett fantastiskt läge i den arktiska metropolen Longyearbyen på Svalbard hittar du Funken Bar. Här erbjuds ett brett urval av förstklassiga drycker, en vinlista med årgångsviner från hela världen, och ett exklusivt urval av champagne – allt serverat av Svalbards bästa bartendrar. Den intima men rymliga baren är designad för att ge dig känslan av att vara i en varm och mysig oas. Vill du ha en bit mat erbjuds en enkel barmeny med fokus på närproducerade ingredienser och råvaror från regionen.

Lounge med öppen spis och bibliotek

Funken Bar var Longyearbyens första bar med blandade drinkar och är idag stadens enda specialiserade cocktailbar. Och också världens nordligaste! Baren ligger på hotellet Funken Lodge, och är ett självskrivet ställe att besöka när man har tid över. Nära baren hittar du loungen med öppen spis som är en naturlig mötesplats på hotellet. Här kan du sätta dig framför brasan och njuta av något gott att dricka medan du delar dagens arktiska äventyr med vänner eller läser en bok från biblioteket.

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

  Bar

  • Måndag - Söndag

   12:00 - 02:00

  Kök

  • Måndag - Söndag

   12:00 - 22:00

Kontakt

 • locationPinAdress
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhoneTelefon
  47 79 02 62 00
 • emailContactE-post
  info@funkenlodge,com