MedlemskapMina bokningarKundservice
Taproom - bar with chairs

Tap Room – New York-inspirerad bar i Stockholm

Med utmärkt läge på Kungsholmen hittar du populära Tap Room, en bar med ett annorlunda koncept där drinkar och cocktails på tapp står i fokus. Sväng förbi för en spännande och unik drinkupplevelse!

Goda cocktails i social miljö

Att dricka drinkar och cocktails på tapp är inget som brukar höra till vanligheterna, men precis som barens namn antyder är det vad du får här. Det serveras svalkande och kreativa cocktails och givetvis vin, öl och annat från en innehållsrik drinkmeny. Tap Room är den naturliga samlingspunkten på Kungsholmen och perfekt för till exempel after works eller som förfestställe.

En mötesplats som passar alla

Mixen mellan lokalbor och gäster som kommer från andra platser än Stockholm, skapar en härlig atmosfär i lokalen, som är perfekt planerad för socialt umgänge, även när det är mycket folk. Blir du hungrig serveras smakrik barmat från det intilliggande öppna köket.

Med inspiration från 60-talet och New York

Tap Room och dess inredning är influerad av 1960-talets flärd och den amerikanska gästvänligheten. Mer specifikt så har betydande inspiration hämtats från New Yorks barscen på 1960-talet. Stämningen på Tap Room är livfull och det bjuds ofta in till happenings såsom livemusik, dj-framträdanden, cavakvällar, cocktail hours och mycket annat. Välkommen in till Tap Room!

Cocktailbar at Taproom at Clarion Hotel Amaranten in Stockholm.Drink i baren på Taproom i Stockholm.Mat på Tap Room bar på Kungsholmen, Stockholm.

Taproom

Stockholm

Öppettider

Måndag - Tisdag: 15:00 - 22:00

Onsdag - Torsdag: 15:00 - 23:00

Fredag - Lördag: 14:00 - 01:00

Söndag: 15:00 - 22:00

Adress

Kungsholmsgatan 31, 112 27 Stockholm

Kontakt

E-post: cl.amaranten@strawberry.se