Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Lokalt samhällsansvar: Så stöttar vi grannskapet

Vi vill vara ansvarsfulla aktörer och goda grannar. Med fler än 200 hotell har vi möjlighet att påverka förhållandena runt omkring oss. Det är en del av vår kultur.

Alla kan göra något. Det är ledorden i våra lokala samhällsansvarsområde. 

Små och stora projekt i hela Norden 

År 2016 lanserade vi en intern WeCare-fond, där hotellen kan söka stöd till lokala projekt. Några av vinnarna kan du läsa mer om längre ner. Under åren har flera hotell fått stöd från fonden till olika aktiviteter och projekt som på ett eller annat sätt bidrar till det lokala samhället. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och för oss är det en del av vår kultur att agera ansvarfulla aktörer.

Engagerade medarbetare

Med så många engagerade medarbeterare och hotell, har vi möjlighet att påverka förhållandena omkring oss. Det skapar värde för lokalsamhället, men också stolthet och ännu större deltagande och intresse hos de anställda och även hos hotellens gäster. Vi har anordnat flera olika aktiviteter och samarbeten genom åren, nedan kan du se exempel på lokala aktiviteter som vi arbetar med.

Läs mindre

Ensam julgran söker klappar

I december varje år genomför alla våra hotell insamlingen som går under namnet Ensam julgran söker klappar. Syftet är att sprida julglädje och ge fler barn och vuxna en bättre jul.

Hotellen samarbetar med lokala organisationer som de själva valt ut och ser till att alla insamlade julklappar hamnar i ett passande hem till julafton.

Ge bort en gåva

Sedan 2012 har fler än 500 000 gåvor samlats in! Alla är välkomna att tillsammans med oss göra julen mer speciell för fler barn och vuxna. Lämna en julklapp på något av våra hotell i början av december för att sprida mer julglädje.

Så här deltar du

En julsaga från Oslo

Alla våra hotell gjorde en fantastisk insats för Ensam julgran söker klappar 2022, och Clarion Hotel® The Hub är inget undantag. Läs mer om hur hotellet, tillsammans med människor i närområdet, gör julen mer speciell för fler i Oslo.

Läs artikeln här

Vill du veta mer?

WeCare är vårt samhällsansvarsarbete

Vill du veta mer om vilka andra områden som det satsas stort på inom Strawberry? Klicka på knappen så kommer du tillbaka till startsidan! 

Till startsidan för WeCare
3.2.8.003 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.