Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Lokalt samhällsansvar: Så stöttar vi grannskapet

Vi vill vara ansvarsfulla aktörer och goda grannar. Med fler än 200 hotell har vi möjlighet att påverka förhållandena runt omkring oss. Det är en del av vår kultur.

Alla kan göra något. Det är ledorden i våra lokala samhällsansvarsområde. 

Små och stora projekt i hela Norden 

År 2016 lanserade vi en intern WeCare-fond, där hotellen kan söka stöd till lokala projekt. Några av vinnarna kan du läsa mer om längre ner. Under åren har flera hotell fått stöd från fonden till olika aktiviteter och projekt som på ett eller annat sätt bidrar till det lokala samhället. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och för oss är det en del av vår kultur att agera ansvarfulla aktörer.

Engagerade medarbetare

Med så många engagerade medarbeterare och hotell, har vi möjlighet att påverka förhållandena omkring oss. Det skapar värde för lokalsamhället, men också stolthet och ännu större deltagande och intresse hos de anställda och även hos hotellens gäster. Vi har anordnat flera olika aktiviteter och samarbeten genom åren, nedan kan du se exempel på lokala aktiviteter som vi arbetar med.

Läs mindre

Ensam julgran söker klappar

I december varje år genomför alla våra hotell insamlingen som går under namnet Ensam julgran söker klappar. Syftet är att sprida julglädje och ge utsatta barn och unga en bättre jul.

Alla våra hotell samarbetar med lokala organisationer som de själva valt ut. Alla julklappar som läggs under julgranarna på hotellen går sedan till de utvalda organisationerna.

Julklappar

Sedan 2012 har fler än 450 000 gåvor samlats in!

Mer om Ensam julgran söker

En julsaga från norska Skien

Alla våra hotell gjorde en fantastisk insats under 2017 års Ensam julgran söker klappar, men ett hotell stack ut lite extra. Här slog man nytt rekord i antalet insamlade julklappar och det var just ett speciellt ögonblick som gjorde starkt intryck på hotelldirektören.

Julsagan från Skien

Vill du veta mer?

WeCare är vårt samhällsansvarsarbete

Vill du veta mer om vilka andra områden som det satsas stort på inom Strawberry? Klicka på knappen så kommer du tillbaka till startsidan! 

Till startsidan för WeCare
3.2.1.018 27
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.