När du checkar in på ett Clarion Hotel möts du av en kurerad Spotify-lista, hållbara drinkar och mat. Det är city- eller flygplatshotell där business möter pleasure, också kallat bleisure. Läs mer om den passionerade personalen och allt de fyller sina hotell med - för visst undrar du också vad Beer Yoga är för något?

Clarion Hotel restaurang
Välkommen till Clarion Hotel. Här bjuds det på läckra hotellrum, modern design, trevligt bemötande och mängder av goda och häftiga matupplevelser.

City-hotell där business mixas med pleasure

Det är något speciellt när du kliver in innanför dörrarna på ett Clarion Hotel för första gången. Direkt slås du av en härlig känsla och spellistan som ljuder i högtalarna och anpassas efter tid på dagen och veckodag. I lobbyn sitter oftast någon och jobbar, medan sällskapet bredvid kanske tar en drink. Deras hotell, som alltid ligger mitt i stan eller på flygplatsen, med lobbys som är en smältdegel för business och pleasure. Eller både och - bleisure. Och kanske är det så din nästa resa ser ut, en kombinerad affärsresa och weekend med vänner eller någon du tycker om?

Restaurant NordaDet är nästan så man vill sjunga “I’m on top of the world” när man besöker Norda på 13e våningen av Clarion Hotel The Hub i Oslo

Clarion Collection - fika och kvällsmat ingår!

På alla våra Clarion Collection Hotel kan du njuta av en härlig frukost, Afternoon Sweets och Tonight's Special, inkluderat i rumspriset. Kvällsmaten, som består av tre olika sorters sallader, varmrätt, soppa och nybakat bröd, serveras alltid mellan 18:00 - 21:00. Vill du läsa mer om Clarion Collection kan du checka in supergästen Elenors favorithotell!

Afternoon Sweets Clarion Collection Hotel BorgenSå här kan en eftermiddagsfika på Clarion Collection Hotel Borgen i Örebro se ut. Foto: Elenor Andersson.

Grönt hela vägen - även i glaset!

Clarion Hotel arbetar aktivt med att skapa en så hållbar hotellvistelse som möjligt. Och förutom att menyerna blir allt grönare, så blir även drinkarna det. För visst vill du kunna leva hållbart även när du njuter? I hotellens barer hittar du bl.a. “The Leftover Cocktail”, en fruktbaserad drink där bartendern tagit till vara på fräscha rester - såsom apelsinskal eller ett halvt äpple - som blivit över vid skapandet av andra drinkar. Och hur intressant är det inte att kunna få en ny drink, varje gång? Bartendern gillar omväxlingen och det tror vi att du kommer göra också.

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/ZBT4Muyh-nQ

Beer Yoga och utomhusbio

Clarion Hotel erbjuder så mycket mer än bara en plats att övernatta. Det är en mötesplats och ett vardagsrum, för såväl hotellgäster som lokala invånare, med barer och restauranger där du fort känner dig som hemma. Clarion Hotel arrangerar även många olika aktiviteter ute på hotellen. Allt från Beer Yoga (ja, du yogar och dricker öl samtidigt) till konsert med Tiësto och utomhusbio. Låter det intressant? Då har vi gjort det enkelt för dig! Här hittar du en lista över aktiviteter som våra hotell arrangerar.


Så, nästa gång du ska ut och resa, på jobb, privat eller både och - välj ett Clarion Hotel!

Förresten, visste du att Clarion Hotel Post i Göteborg utsågs till Sveriges bästa enskilda hotell under Grand Travel Awards 2019? Läs om hotellet och det prestigefulla priset här!