Det finns inget bättre för oss än när du vet vad du vill ha. Vi kommer att ge dig det, och lite till.

Clarion Hotel Kock jobbar i kök
Clarion Hotel och deras gäster har en väldigt specifik sak gemensamt: nämligen ett öga för detaljer.

De flesta vet vad de vill ha, vad som är viktigt för dem. Självklart skiljer det sig åt från person till person, vi alla är ju unika. Att äta hotellfrukost och sova i en hotellsäng har de flesta upplevt, det är inget nytt. Det unika och speciella är de där andra sakerna, de små sakerna som får stor betydelse. Som leendet du möts av vid frukosten när omelett-kocken serverar dig vår hemmagjorda omelett. Eller när du tycker att hotellsängen är skönare än din egen säng där hemma.


Semester, avkoppling, jobb, hemlängtan. För somliga kan hotellvistelsen vara ett efterlängtat avbrott i vardagen men för andra är det ytterligare en resdag borta från familj och vänner. Men för oss är det ytterligare en chans för oss att skapa en unik och härlig vistelse för just dig. Det är ju det en hotellvistelse ska handla om - en avkopplande vistelse, oavsett om du reser i jobbet, eller privat. Eller både och samtidigt.


På Clarion Hotel bor du alltid centralt


Att livet är stressigt - det vet vi. Därför har vi byggt våra hotell centralt eller nära flygplatser så att du slipper en massa onödiga restider.Vi är där det händer. Mitt i smeten. Allt för att du ska kunna lägg tid på det som betyder något.


Clarion Hotel Malmö Live - facade


Bor du hos oss ska du inte behöva lämna hotellet - om du inte vill...


Härliga sängar, mjuka lakan och stora kuddar kan göra att även den mest högpresterande personen får lust att ligga kvar i sängen. Och med skönhetsprodukter från Rituals blir duschen ett sant nöje. Förutom sköna sängar och bra hårvård behöver alla en god och varierad frukost för att orka med dagen. Nybryggt ekologiskt kaffe, smoothies, juicer, ekologisk skinka och ost från lokala producenter, samt vår ekologiska omelett gjord på färska ägg... Och så mycket mer. You name it, we got it. Är du en godisgris? Då får du inte missa våra bakverk, nybakade varje dag av vår konditor. Det kan inte bli bättre!


Clarion Hotel omelette breakfast


Konst, musik, cocktails och mocktails


När du checkar in hos oss ska du också få checka in till nya upplevelser. Med äkta konst på väggarna, från bland annat Olle Beartling och Edvard Munch, och designklassiker från Skandinaviens ledande formgivare möts du alltid av en snygg och härlig atmosfär när du bor hos oss. I baren kommer du att hitta din favorit-cocktail eller mocktail. Så slå dig ner i vårt Living Room och bli ett med vår härliga atmosfär. Vill du ha ytterligare inspiration? Samtliga av vår hotell arrangerar events, allt från Yoga-brunch till Afternoon Tea, utebio, konserter, uppträdanden och högtidsfirande. Se vad ditt lokala hotell har att erbjuda just denna vecka.


Clarion Hotel Amaranten - Living room


För alla foodies


Oavsett om du är på jobbresa eller reser privat så måste du äta. Och är det något som är viktigt för både oss och våra gäster så är det just vad som ligger på tallriken. Hos oss jobbar våra eminenta kockar dagligen med att utveckla nya rätter och smaker, olikt något du testat tidigare. Med närproducerade och ekologiska råvaror så kommer du inte bli besviken när du äter lunch eller middag hos oss.


Always on the move, but still fit and fab


Vi vet att det är svårt att få till rutiner när man reser mycket. Ofta blir både maten och träningen lidande - därför har vi har vi skapat otaliga möjligheter för dig att inte välja bort träningen. I receptionen hittar du löpkartor för såväl nybörjaren som atleten. För dig som gillar att flexa så är våra gym nya och fräscha, vissa av dem har också en fantastisk utsikt. Efter gymmet kan det vara skönt att varva ner - kanske i bastun eller till och med poolen?


Clarion Hotel Post pool


Yes - WeCare


Genom att bo hos oss så bidrar du till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ja, du läste rätt! Vi jobbar kontinuerligt med att söka efter och finna de bästa lösningarna för att minimera matsvinn, plaståtervinning och Co2-utsläpp. Detta gör vi bland annat genom att minimera storleken på våra tallrikar, skörda egenodlade frukter och grönsaker och servera närproducerad mat. Vi stöttar lokala leverantörer, bygger solcellspaneler på våra tak och tar till vara på alla plastförpackningar. Våra hotell arrangerar också flera lokala initiativ - som plogging - något som har blivit väldigt populärt bland våra gäster. Kanske vill du vara med nästa gång du bor hos oss?


Clarion Hotel Sustainable food


Våra hotell är för dig som inte har ett ögonblick att förlora, men som gärna spenderar tid på de där detaljerna som räknas. 28 hotell i Norden. Din resa börjar här!