Ont om tid? Inte läge att dra till gymmet? För kallt för att träna ute? Med Mårten Nyléns onlinepass finns det inga ursäkter. Snabb och effektiv träning som du enkelt kan utföra hemma, eller på hotellrummet. Så hoppa ur soffan och ge din kropp lite kärlek tillsammans med supertränaren!

Mårten Nylén träningspass i hotellrum
Du behöver inte ett gym på tusentals kvadratmeter för att träna, kolla här! Ett rum på Clarion Hotel Sign passar utmärkt.

Tillsammans med Mårten Nylén har vi tagit fram ett träningspass som du enkelt kan nå online, oavsett om du är fast i hemmet eller på resande fot!
Så skippa ursäkterna och håll igång med oss.


All träning gör skillnad


Har du en tuff dag? Då tar du det lugnt. Mår du prima ballerina? Då finns det inget som kan stoppa dig. Du ska alltid utgå från dina egna förutsättningar och behov för att nå dina mål! Glöm inte, den bästa träningen är alltid den som blir gjord.


Har du absolut noll motivation? Börja smått! Alla har dåliga dagar men om det är något som får oss att må bättre så är det motion. För att komma igång behöver du först och främst ha en positiv inställning till träning, om din hjärna vill så vill också din kropp. Sen behöver du ta dig tid till träningen. Om du schemalägger träningspassen kommer det till slut att falla in i vardagsrytmen. Ibland tilllåter livet och vardagen bara 15 minuters träning, ibland en hel timme, men som sagt spelar det mindre roll - all träning gör skillnad.


Slipp trängsel och upptagna maskiner, nu tar Martin gymmet till dig!


Efter en lång tid med hemmakontor och få gymbesök är det dags att ta tag i våra stela nackar och trötta ben. Nu kör vi!


Embedded content: https://www.youtube.com/embed/V6uGdF36VpwSe vilka övningar du lätt kan göra, även om du har minimalt med utrymme hemma!


4 övningar du kan göra var som helst


Det här träningspasset innehåller fyra övningar med 30 sekunders intervaller. Däremellan tar du den vila du behöver!  • Första övningen är jumping jacks. Modifierad för alla nivåer så kom ihåg att ta det i din takt.

  • Nästa övning är mark och himmel, tänk på att hålla ryggen rak och att ändan ska gå bak.

  • Näst sista övningen är larven, du gör precis som du vill, med eller utan armhävning.

  • Sista övningen är russian twist. Vill du ha en vikt kan du ta en kokbok eller liknande och hålla i händerna.
Vill du ha ännu fler tips på hur du enkelt tränar på hemmaplan eller på resan? Läs även den här artikeln!

Mårten Nyhlén träningspass på hotellrum

Vem är Mårten Nylén?

  • Känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser Sverige.
  • Populär föreläsare inom träning och hälsa.
  • Har tränat alltifrån Lady Gaga till Petter Stordalen med flera.
  • Skrivit flera träningsböcker.
  • Driver podcasten Killer Mindset.