Nu kan du boka mötesrum online på ett urval av hotellen inom Strawberry. Se till exempel 360-bilder, specifika rumsdetaljer och skräddarsy rummet efter dina behov. Hur funkar det? Läs vår guide till Book a meeting här!

konferens, mötesrum, lyckat möte, man

Det är egentligen inte så krångligt. Däremot finns det massor med fördelar med att boka mötesrum online. På Book a meeting kan du bland annat se pris och tillgänglighet för ett specifikt konferensrum, se 360-bilder, bestämma möblering, beställa mat och betala för mötesrummet direkt. Följ de här enkla stegen så får du se att boka mötesrum aldrig har varit enklare:


1. Gå in på bookameeting.se och fyll i datum, tid, mötets längd och antal deltagare. Tryck på Sök. I sökresultatet syns de hotell som har mötesrum tillgängliga enligt dina preferenser.


QH Friends: Conference roomVad sägs om konferensrummet Santiago Bernabéu på Quality Hotel™ Friends?


2. Klicka på något av hotellen som du är intresserad av. På kartan kan du se enkelt vart de ligger.
De hotell som det står “Direktbokning” på har mötesrum som du kan boka och betala för direkt. De andra har rum som kan bokas via förfrågan.


3. Nu ser du de rum som är tillgängliga på hotellet som du har valt. Här ser du bilder, pris och kan välja möblering. Tryck på Visa detaljer på något av mötesrummen för att läsa mer om rummet och vilken typ av utrustning som ingår eller går att hyra. När du har bestämt dig för ett konferensrum trycker du på Välj.
Längre ned på sidan kan du läsa mer om vad hotellet i sin helhet har att erbjuda.


4. Nästa steg är att fylla i dina uppgifter, företags- och värdnamn. Här ser du också en sammanfattning av din bokning.


5. Under "Ytterligare information" fyller du i om du vill beställa mat. Vad sägs om lunch och eftermiddagskaffe? Fyll även i när ni önskar få maten och hur många som ska äta. Du ser priser och betalar dessutom på en gång.
Om du har några särskilda önskemål, skriver du det i fältet under “Övrig information”.


6. Behöver du hotellrum? Don’t worry. Fyll bara i hur många enkel- och dubbelrum som behövs för dig och dina deltagare. En förfrågan skickas till hotellet som återkommer med pris, varpå du får välja att acceptera eller inte.


Hotel-At-six-deluxe-roomEn av Deluxerummen på hotellet At Six.


7. Nu är du i stort sett klar med din mötesrumsbokning. Om du har en rabattkod fyller du i den nu. Välj sedan hur du vill betala - med kreditkort eller på hotellet. Tryck sedan på BOKA.


8. Nu får du ett mejl för att bekräfta att du har angett korrekt mejladress. Kopiera bekräftelsekoden och klistra in på sidan för onlinebokning.
Har du inte fått något mejl - tryck på Skicka igen. Detta händer endast första gången du använder tjänsten.


9. Nästa och sista steget är att fylla i dina kortuppgifter och betala. Detta händer endast om du valt att betala med kreditkort.


10. Nu är det KLART! Inom kort får du ett bekräftelsemejl med alla uppgifter kring din bokning.
Bra att veta


Jag vill göra ändringar i min mötesrumsbokning, hur gör jag?
Om du vill ändra antalet matbeställningar, antal deltagare, datum och tid etc., så kan du kontakta hotellet direkt på sajten via meddelandefältet i din bokning. Du kan även avboka mötesrummet direkt online.


Kostar det att göra några ändringar eller att avboka mötesrummet?
Du kan avboka kostnadsfritt upp till 12 timmar efter att du gjort bokningen. Därefter kostar det beroende på hur långt det är kvar till evenemangsdagen. Detta gäller även mat och dryck. Läs mer i avtalet här.


Hur vet jag om det gick att boka hotellrum?
Hotellet hör av sig till dig om det finns rum enligt dina önskemål - eller inte - samt ger ett kostnadsförslag. Sen får du välja om du accepterar.


Hur betalar jag?
När du gör direktbokningar online kan du välja att antingen betala på en gång eller på hotellet, båda sker med kreditkort. När du skickar en förfrågan om ett mötesrum sker betalningen via faktura eller med kreditkort på plats.
Letar du efter ett unikt mötesrum?


Spana in Stockholms häftigaste mötesrum här!