Nu är det nära till att få blåsa upp badmadrassen och ta välbehövlig sommarsemester. Men sommaren är kort och det mesta regnar bort, och när det väl är dags att återvända till jobbet kommer du tacka dig själv om du redan har ordnat med höstens konferens. Boka höstens sammankomst nu, så har dina kollegor något att glädjas åt när sommarsemestern är över!

Group of angry business people
"BOKADE DU INTE KONFERENSEN FÖRE SEMESTERN????"

Vad önskar du? Vi har det!


Du kan välja mellan möteslokaler i hela Norden om du väljer att mötas hos oss – på fler än 100 destinationer i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Till och med i Litauen har vi mötesrum! Lokalerna sträcker sig till att vara allt från rum för en person, till stora hangarer med plats för ett litet lands hela befolkning.


Här kan du se alla städer och hotell som du kan välja mellan när du ska boka konferens eller möte.


Ta semester med höstens kickoff spikad i kalendern


Boka konferensen eller mötet redan nu, så kan du vara säker på att det finns plats för er på hotellet som ni önskar. Då får ni även gott om tid till att planera innehållet för konferensen och fixa all logistik på hemmaplan, om ni väljer att slå på stora trumman och ta en hotellövernattning i samma veva.


Meeting push - Business man on beach_16_9
Gör inte som Östen, istället borde du boka konferensen i god tid innan hösten.


Samla trupperna med en inspirerande start på den nya säsongen


Det är inte mycket som skapar bättre stämning än att åka på resa för teambuilding. Om tre dagar ska vi inte till arbetsplatsen, utan då ska vi mötas upp på ett hotell för två dagar med inspiration, smaskiga fikapauser, härlig middag och kanske en sväng förbi baren, följt av en natt i mjuka lakan och inte minst - hotellfrukost. Och vips så har minnen och närmare relationer skapats!


Dessutom är det sunt för ett team att ta en paus från de vardagliga uppgifterna, för att ladda batterierna och bli inspirerade av till exempel workshops. Eller för att bli bortskämd. Med god mat, fin dryck, och samtal om allt annat än det man vanligtvis lägger tid på.


Så här bokar du


Skicka din förfrågan på mejl till meetings@strawberry.se, så kontaktar vi dig med prisförslag och ett skräddarsytt konferenspaket! Uppge vilket hotell du önskar, samt datum och antal personer. Vi ser fram emot att höra från dig!