Oavsett om du ska arrangera ett litet möte eller en konferens för 3000 personer är planeringen viktig för att ditt just event ska bli en succé. Här är tre experttips till dig och din nästa konferens!

Conference at Quality Hotel
Conference at Quality Hotel

Hey! Klicka här för att boka din nästa konferens.

Innan du läser vidare, kika in videon för att få en känsla av hur en konferens på Quality Hotel kan se ut!

https://player.vimeo.com/video/320486448

# 1. Fyll på med mat!

Eat smart, meet smart! För att hålla deltagarnas energi och motivation uppe, är det viktigt att ha god mat och dryck lättillgängligt. Vi rekommenderar att du börjar konferensen med en nyttig och god smoothie. Under dagen är det smart att ha fler korta pauser där gästerna har tillgång till frukt och grönt, kaffe, te och mineralvatten. Så håller sig blodsockret i schack och hjärnan lyckas vara fokuserad hela dagen. Lunch hos oss ska vara en härlig stund på dagen och ge energi till vidare arbete. Därför har vi skapat “Seasons” som är goda och välsmakande rätter, baserade på säsongens bästa råvaror. Yum!

Quality Hotel Seasons Lunch Conference

# 2. Ha fokus på det sociala

Oavsett vilken budget du har för konferensen så är det även de sociala aktiviteterna som kan göra just din konferens speciell. Både avkoppling så väl som en fysisk aktivitet kan komma till nytta efter en lång stillasittande dag. Vad sägs om att ha en tipsrunda på hotellet eller en ölprovning? Om ni ska äta en gemensam middag på kvällen kan det även vara bra om deltagarna får en timmes egentid. Då får det tid att vila upp sig lite och få ny energi innan de ska umgås med varandra igen.

Quality Hotel Conference popcorn

# 3. Planera bra!

Tänk igenom vad målet med mötet är, så att du har en klar uppfattning om vad du vill uppnå med din konferens. Det kan också vara bra att berätta om det för konferensvärden på hotellet, eftersom de ofta har bra idéer om hur man kan göra mötet ännu bättre.

PS: Om du tycker att planeringen av konferensen är svår, kan du också få hjälp och vägledning med det på alla våra Quality Hotel!

Spana in våra hotell här.

Quality Hotel Shuffleboard Conference

Kom som kollega, dra som kompis!

Hos oss ska alla möten, oavsett privata eller i jobbsammanhang vara roliga, och hela vårt konferenskoncept bygger på en tankegång om att de ska vara kul och avslappnat. Därför finns möjligheten att äta god mjukglass och få bägare fyllda med popcorn under hela dagen, i tillägg till den klassiska fikat. Vill gänget spela lite shuffleboard i pausen? Do it! Vill de ta en drink i baren före maten? Det löser vi! Vi har flera förslag på hur vi kan göra din konferens extra roligt! Så ställ dig frågan, hur roligt vill du att mötesprotokollet ska vara?

Vill du prova på något helt nytt? Den 31 januari öppnade vi ett helt nytt hotell i Malmö, nämligen Quality Hotel The Mill. Du kan läsa mer om det här!

quality-hotel-conferance-soft-ice-cream-popcorn


Boka din konferens på Quality Hotel här!